03 / 05 / 2024

Astro Beylikdüzü adres

Astro Beylikdüzü adres

Batı yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade ve sıfır faiz imkanıyla satışlar devam ediyor. Astro Beylikdüzü projesi 160 bin TL' den başlayan fiyatlarla alıcıları ile buluşuyor.

Astro Beylikdüzü fiyatları!

Ocak, mikrodalga fırın, davlumbaz ve klima gibi beyaz eşyaların yer aldığı Astro Beylikdüzü Konutları'nın teslimleri Temmuz 2015'te gerçekleşecek. Peki Astro Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Astro Beylikdüzü'nde yüzde 1 KDV imkanı!

Batı Yapı 'da yatırımcılar için topraktan satışlarda 40 ay 0 faiz kampanyası uyguluyor. Firmanın ayrıca halen satışta olan her projesinde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.

Astro Beylikdüzü nerede?

Daire teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanan Astro Beylikdüzü Evleri projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki satış süreci devam eden Astro Beylikdüzü nerede?

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Batı Yapı tarafından Beylikdüzü'nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi, konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Astro Beylfodüzu projesinde fiyatlar 160.000 TL' den başlıyor.

Astro Beylikdüzü'nde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor!

Batı Yapı'nın hayata geçirdiği Astro Beylikdüzü projesinde satışlar sürüyor. 1 + 1 ve 2+1 dairelerin bulunduğu projede konutların büyüklükleri 47 ile 93 metrekare arasında değişiyor.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Batı Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesinden 160 bin TL' den başlayan fiyatlarla daire satışları devam ederken projenin yüzde 80'lik bir kısmı alıcıları ile buluştu.

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Marmara Konakları'nın lansmanı 8 Ekim'de yapılacak...

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim!

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vira İstanbul Evleri'nde 2+1 fiyatları 440 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt'taki konutlar Beylikdüzü olarak satılıyor!

Beylikdüzü'nde hizmet veren birçok emlakçı, Esenyurt'un uzak bölgelerinde yapılan konutların bazı emlak siteleri tarafından Beylikdüzü adres gösterilerek satışa sunulduğunu ifade ederek vatandaşı mağdur ettiğini savundu.

Vira İstanbul Beylikdüzü adres!

Vira İstanbul Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle adres!

Beylikdüzü 11. Mahalle adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat projesi 11. Mahalle Evleri'nde daire fiyatları 345 bin liradan başlayarak değişiyor...

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim!

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat'ın 11. Mahalle projesinde fiyatlar 345 bin liradan başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü Dekar Yapı'nın yeni adresi!

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği bahçeli evlerle dikkat çeken Dekar Yapı yeni adres olarak Beylikdüzü'nü seçti. Şirketin hayata geçireceği yeni konut projesi Dekar Aşmalı Hayat'ta ön satışlar başladı.

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü adres!

Papatya Vadi Konakları 7 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Kalyon Evleri adres!

Beylikdüzü Kalyon Evleri adres bilgisi kapsamında proje, Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde yükseliyor. Daire fiyatları 380 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

KaleKent Beylikdüzü adres!

KaleKent Beylikdüzü adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Kale Kent Beylikdüzü adres bilgileri!

Kale Kent Beylikdüzü adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinde tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Astro Beylikdüzü'nde sosyal alanlar farklılık yaratıyor!

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor. Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış.

Astro Beylikdüzü adres Haberi

Astro Beylikdüzü adres

Batı yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade ve sıfır faiz imkanıyla satışlar devam ediyor. 


Hürriyet Bulvarı' nda konumlanan Astro Beylikdüzü projesi 160 bin TL' den başlayan fiyatlarla alıcıları ile buluşuyor. 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı tip dairenin bulunduğu proje, 2 blokta 42 adet home office ve 9 adet dükkandan oluşmakta. Dairelerin büyüklüğü 47 m2 ile 93 m2 arasında değişiyor. 



Dünya 



Astro Beylikdüzü satış ofisi

Telefon: 444 49 33

Web: www.astrobeylikduzu.com...