30 / 04 / 2024

Asude Yaşam Sefaköy fiyatları!

Asude Yaşam Sefaköy fiyatları!

Firma: Aykar İnşaat, Nrn Yapı ve Fourhand Yapı

Proje: Asude Yaşam Sefaköy

Asude Yaşam Sefaköy fiyatları 204 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daire seçenekleri bulunuyor.



Asude Yaşam Sefaköy fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje Asude Yaşam,  Aykar İnşaat, Nrn Yapı ve Fourhand Yapı  tarafından kurulmuş olan ANF Sefaköy Proje Ortaklığı imzası taşıyor. 


Banka kredisi veya firma bünyesinde vade imkanı sağlanan Asude Yaşam Evleri 114 adet konuttan oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen  Asude Yaşam Sefaköy  Konutları 7 bin 40 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje AVM’lere, Yahya Beyatlı Gösteri Merkezi'ne, Halkalı ve Sefaköy Kültür Merkezlerine yakın mesafede bulunuyor.


Asude Yaşam Sefaköy fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. E-5 ve E-6'ya yakın bir bölgede, Atatürk Havalimana 5 dakika mesafede bulunan proje Sefaköy- Halkalı Havaray istasyonuna yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. 


Sefaköy Asude Yaşam Evleri'nin basketbol ve voleybol sahası, kameriyeler, 4.000 metrekarelik peyzaj alanları, açık havuz,kapalı havuz, fitness ve sauna, yürüyüş parkuru ile kapalı otopark, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


Asude Yaşam Sefaköy satış ofisi 

Telefon: 0 (212) 441 16 66

Web Adresi: http://asudeyasam.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön