30 / 04 / 2024

Sefaköy Asude Yaşam nerede?

Sefaköy Asude Yaşam nerede?

Firma: Aykar İnşaat, Nrn Yapı ve Fourhand Yapı

Proje: Asude Yaşam Sefaköy

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Sefaköy Asude Yaşam projesi 7 bin 40 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 114 adet dairenin yer alıyor. Peki Sefaköy Asude Yaşam nerede?



"Sefaköy Asude Yaşam nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. 3 blok halinde yükselen projede konut fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan  Asude Yaşam Sefaköy  Konutları Asude Yaşam,  Aykar İnşaat, Nrn Yapı ve Fourhand Yapı  tarafından kurulmuş olan ANF Sefaköy Proje Ortaklığı imzası taşıyor.


Asude Yaşam Evleri açık havuz,kapalı havuz, çocuk oyun parkı, fitness ve sauna, basketbol ve voleybol sahası, kameriyeler, 4.000 metrekarelik peyzaj alanları, yürüyüş parkuru ile kapalı otopark gibi ortak kullanım alanlarına sahip. 


Sefaköy Asude Yaşam nerede?

AVM’lere, Yahya Beyatlı Gösteri Merkezi'ne, Halkalı ve Sefaköy Kültür Merkezlerine yakın mesafede olan Asude Yaşam projesi Sefaköy- Halkalı Havaray istasyonuna yürüme mesafesinde, E-5 ve E-6'ya yakın bir bölgede, Atatürk Havalimanı'na ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Asude Yaşam Sefaköy iletişim

Telefon: 0 (212) 441 16 66

Web Adresi: http://asudeyasam.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön