04 / 05 / 2024

Ata GYO sözleşme yaptığı şirketlerin adını yayınladı!

Ata GYO sözleşme yaptığı şirketlerin adını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı için sözleşme yaptığı şirketlerin adını yayınladı...



Ata GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulu'nun 24.02.2014 tarih ve 4 sayılı kararında

Şirketimizin, mali konularda danışmanlık hizmeti kapsamında Sigma Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'den hizmet alınmasına ve sözleşme imzalanmasına katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.


Şirketimizin, 2014 yılı içinde düzenlenecek mali tablolarının bağımsız denetimi için "Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş." ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, sözkonusu kararın yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.


Şirketimizde oluşturulan "Pay Sahipleri İle İlişkiler Bölümü"  SPK'nun Kurumsal Yönetim İlkeri Tebliği'ne uyum kapsamında "Yatırımcı İlişkileri Bölümü" adı altında yeniden yapılandırılmış olup, söz konusu birimin yöneticisi olan Sn. Ülkü Çelik Usta'nın Kurumsal Yönetim Komitesi'ne üye olarak atanmasına katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.



Geri Dön