02 / 05 / 2024

Atabir İnşaat Eskişehir'in en büyük otelini inşa edecek!

Atabir İnşaat Eskişehir'in en büyük otelini inşa edecek!

Oktay Atay, " İanşa edeceğimiz ve işletmesini de kendimiz yapacağımız 5 yıldızlı, 235 oda, 470 yatak kapasiteli Adalife Queen Oteli ile bölgenin en büyük şehir oteli projesini hayata geçireceğiz.




Atabir İnşaat, bu yıl ruhsatı alınan ve 2014 yılında inşaatına başlanacak projeyle Eskişehir'in en büyük şehir otelini faaliyete geçirmeyi planlıyor. Bu otelin Eskişehir fabrikalar bölgesinde bulunan 50 bin metrekarelik bir arsa üzerinde yapılacağını açıklayan Atabir İnşaat ortaklarından Oktay Atay, "Bu alanın 8 bin 80 metrekaresinde inşa edeceğimiz ve işletmesini de kendimiz yapacağımız 5 yıldızlı, 235 oda, 470 yatak kapasiteli Adalife Queen Oteli ile bölgenin en büyük şehir oteli projesini hayata geçireceğiz. Yine aynı bölgede Trio Center projesini hayata geçireceğiz. Bu iş merkezi projemizle de Eskişehir'e yeni bir bakış açısı getirecek olan mağaza ve iş yerleri hizmet verecek" şeklinde bilgi verdi. Ayrıca Özdilek AVM-Acıbadem Hastanesi yanına alışveriş merkezleri ve lüks dairelerin yanı sıra birçok yaşam alanının yer aldığı Nova City projesini yapmak istediklerini anlatan Atay, "Nova City projemiz de 37 bin metrekare inşaat alanı içinde 8 bin 350 metrekare arsa üzerinde 22 işyeri ve 136 daire yer alacak. 

Aşağı Söğüt Önü mevkiinde Tree Park Site projesini hayata geçireceğiz" dedi. 


Firma olarak inşaat sektöründe pek çok önemli projenin hayat bulmasına olanak sağladıklarını aktaran Oktay Atay, estetik ve sağlamlık temelli alanların oluşumuna fayda sağladıklarını ve sektöre değer katacak çalışmalarda bulunduklarım ifade etti. Atay, Atabir İnşaat'ın çevresel düzenlemeye ve şehrin yapısına uygun binalar tasarladığının altını çizen Atay, "Firma olarak her gelir grubuna ayrı imkanlar sunan, teknolojik gelişmeleri hızla yip sık dokuyan, satın alma konusunda yaüadapte eden, estetik ve mimari projeleri titizlikle nmcılara alanlar sunan ve sosyal yaşama uygun uygulayan, statik ve deprem konusunda ince ele- alanları faaliyete geçiriyoruz" diye konuştu. 


Dünya


Geri Dön