14 / 05 / 2024

Atakent 3 projesi sahibine yüzde 66 oranında kazandırdı!

 Atakent 3 projesi sahibine yüzde 66 oranında kazandırdı!

İlk satışlarda metrekaresi 2 bin 400 lira olan Atakent 3 Evleri şimdi ise metrekare birim fiyatını 4 bine kadar çıkardı...






Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 3 projesini 18 ayda tamamladı. Metrekaresi 2.400 liradan satışa çıkan atakent 3 Evleri'nde metrekare birim fiyatları 4 bin liraya ulaştı. 


1 Temmuz'da yaşamın başlayacağı projede konutların yüzde 80'i satıldı. Artaşİnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya,  TOKİ  ve Emlak Konut GYO ile birlikte Halkalı'da inşa ettikleri konutlarla bölgenin değer kazanmasında da rol oynadıklarını söyledi. İçinde bir hastane ve okulun da yer alacağı projede ilköğretim okulunun ağustos ayında bitirilerek yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirileceğini bildirildi. Toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise projenin erken teslim edildiğine değinerek, "Süleyman Bey, her zaman olduğu gibi yine sözünde durdu ve daire sahiplerini evleriyle altı ay erken buluşturdu. Tüm Türkiye'de başlattığımız dönüşüm hareketinde, böyle projelerin sayısını artırmalıyız" dedi. 

Sabah 


Geri Dön