29 / 04 / 2024

Atakent Evleri Ankara'da 230 bin TL'ye 4+1 daire!

 Atakent Evleri Ankara'da 230 bin TL'ye 4+1 daire!

Proje: Atakent Evleri

Ankara’nın yükselen değerlerinden Batıkent’te Ataseven İnşaat tarafından hayata geçirilen Atakent Evlerinde ev sahibi olmak için kaçırılmayacak fırsat… 48 ay için yüzde 0.49 faiz oranı ile ev sahibi olmak için acele edin…




Kullanıma uygun yerleşim planı, 45bin metrekarelik yeşil alanları ve sakinlerine sunduğu sosyal imkânları ile ayrıcalıklı bir konuma sahip olan Atakent Evlerinde, uygun faiz oranları ile konut sahibi olmak isteyenlere yeni kapılar açıyor. Başlattığı kampanyayla müşterilerine benzersiz bir ödeme kolaylığı sunan Ataseven İnşaat’ın projesinde, yüzde 0.49 faiz oranı ile 48 ay taksit imkanı yılbaşına kadar devam ediyor. 


Sektör ortalamalarına kıyasla çok avantajlı koşullarda ev sahibi olmayı mümkün kılan bu ödeme sistemine ek olarak; Ataseven İnşaat’ın kişiye özel sunduğu ödeme fırsatları da var. Kolay ödeme avantajları ile ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Ataseven İnşaat, 4+1 daireleri de 230 bin TL’dan başlayan fiyatlarla sunuyor.


 Atakent Evleri Ankara da 230 bin TL ye 4+1 daire!


İlk Etap Nisan 2013’de Teslim…


Kızılay’a 14 km, Batıkent metro istasyonuna 2 km uzaklıkta olan sitenin önünden ring otobüslerle metroya ulaşma imkanı olan proje, ilk, orta ve lise eğitim alanları, kreş, sağlık alanları, cami, spor ve ticaret merkezleri ile çevreleniyor.


Yakın alışveriş merkezleri ve çarşıların oluşu, metro ile her yere kolayca ve kısa sürede ulaşabilme imkanı, projeyi avantajlı hale getiriyor. Toplam 348 konutun yer aldığı projede hayat Nisan 2013’de başlıyor.  


0312 479 22 82

www.atakentevleri.com


Geri Dön