28 / 04 / 2024

Atakent Panorama ile şimdi sıra sende İzmir!

Atakent Panorama ile şimdi sıra sende İzmir!

Ataseven Group, Atakent Panorama İzmir projesinin lansmanını yaptı. Ataseven Group tüm İzmirlilere kalbinin sesini dinle, şimdi sıra sende mesajı verdi..



Atakent Panorama  İzmir  Projesi 18 Mart Pazar Günü, Atakent Panorama İzmir irtibat ofisinde gerçekleşen lansmanla tanıtıldı. Lansmana  Ankara  ve İzmir’den pek çok seçkin davetli katıldı. Halkın da yoğun ilgi gösterdiği Atakent Panorama İzmir Projesi Lansman açılış konuşmasını Ataseven Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Fuat Ataseven gerçekleştirdi.

Fuat Ataseven konuşmasında "Geçmişten bugüne değer yaratan projelerle, hayatın her alanında yer alan Ataseven Group olarak, ulusal ve uluslararası ölçekte yakaladığımız başarılar ve 1992’den bugüne ödün vermediğimiz kaliteli çizgimizle saygın bir şirket konumundayız. 25 yılda enerji, inşaat, maden ve elektrik satışında önemli projeler ürettik. Ataseven Group olarak İzmir’de gerçekleştirdiğimiz ilk konut projesi Atakent Panorama İzmir’dir. Ankara ve İstanbul’da hayata geçirdiğimiz onlarca konut projesi ile çıraklık, ustalık aşamalarını tamamladık, profesyonellik eserimizi güzel İzmir’in güzel insanlarıyla buluşturduk." dedi. 

Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Serdar Ataseven konuşmasında ise "İzmir’de ilk projemiz ama son projemiz olmayacak’ diyerek yeni projelerin yolda olduğu sinyalini verdi. Atakent Panorama İzmir projesi; alanlarında uzman ekiplerin, aylar boyu yoğun ve titiz çalışmaları sonucunda ortaya çıktı. Lansman’da Ataseven Group İnşaat Genel Müdürü Sn. Bertan Korkmaz projenin inşaat sürecini anlatan konuşmasında projenin ilk etabının teslim tarihini Aralık 2019 olarak açıkladı.

Atakent Panorama ile şimdi sıra sende İzmir!

Tasarımlarıyla projenin ruhunu üfleyen Dayı Mimarlık kurucuları Mimar Sn.Aykut Dayı proje ile ilgili genel bilgileri paylaştı; "17 bin 87 metrekare site alanı ve 14 bin metrekare peyzaj alanı ile lüks ve konforun birleştiği, tüm güzellikleri ve fırsatlarıyla yaşam tarzına en uygun 5 bloktan oluşan iki farklı tipte tamamı 3+1, huzurlu ve keyifli daireleri İzmir Körfezi’nin zirvesinde tasarladık". Mimar Sn.Dilek Dayı ise ‘Sosyalleşmeyi seven, farkılılıklara değer veren İzmir insanının ve ikliminin ihtiyaçlarına cevap verebilen, geniş sosyal aktivite alanları ile sakinlerini birlikte olmaya teşvik eden değerleri projemize yansıttık." diyerek Atakent Panorama yaşam stiline dair ipuçları verdi.

Atakent Panorama Satış Müdürü Sn. Turgay Seyhan projenin lansman avantajlarından bahsettiği konuşmasında ev sahibi olmak isteyenlerin, 18 Mart ile 1 Nisan  tarihlerinde 25 bin ile 33 bin arasında avantaj sağlayacağını kaydetti. 

Atakent Panorama ile şimdi sıra sende İzmir!

Atakent Panorama Cast Oyuncularından oluşan Atakent Panorama Ailesi renkli görüntülerinin de yer aldığı Lansman, Dj Mono’nun performansı ile gün boyunca davetlilere keyifli anlar yaşattı. Ataseven Group tüm İzmirlilere Kalbinin Sesini Dinle, Şimdi Sıra Sende mesajı verdi.

 

Telefon: 0232 366 22 82
Web site: http://www.atakentpanorama.com/

 
 


Geri Dön