30 / 04 / 2024

Ataköy Plus AVM, 3M DI-NOCT ile dekore edildi

Ataköy Plus AVM, 3M DI-NOCT ile dekore edildi

Ataköy Plus AVM, yüksek teknolojili ürünleriyle modern çözümler sunan 3M'in DI-NOCTM Dekoratif Kaplama serisiyle dekore edildi



Mimar Dara Kırmızıtoprak tarafından tasarlanan Ataköy Plus alışveriş merkezindeki 4 bin 532 metrekarelik alanda, DI-NOCTM'un Fine Wood ve Metallic serileri kullanıldı. 20 gün süren uygulama, Avrupa'nın 3. büyük, Türkiye'nin ise en büyük  DI-NOC projesi unvanını aldı. Zengin desen ve renk seçeneğiyle sunulan ürünler, dayanıklılık, uygulama kolaylığı ve tasarımla uyum sağlaması gibi özellikleriyle, mimarlar tarafından tercih ediliyor. Sütunlarda ve tavan kaplamalarında kullanılan dekoratif ürünler, yüzeylere doğal taş, metal, deri ve granit gibi farklı malzemelerin görüntüsünü kazandırıyor.
 
DI-NOCTM dekoratif folyo serisi, geleneksel dekorasyon malzemesinin görünüm ve dokusunu, daha hafif bir malzeme olan folyo ile sağlıyor. Özellikle dekorasyon yenileme dönemindeki tamirat ve bakım çalışmalarında büyük zaman tasarrufu sağlayan ürün, hızlı/pratik uygulanma özelliği sayesinde tadilat süresini kısaltıp işçilik maliyetlerini azaltıyor. Ofislerden alışveriş merkezlerine, otellerden hastanelere kadar pek çok mekanın dekorasyonunda kullanılan 3M DI-NOCTM dekoratif folyo serisi, masa, kapı, kolon, asansör, tavan, tezgah üstü gibi alanların yanı sıra, havuz ve banyo gibi ıslak mekanlarda da güvenle uygulanabiliyor. Yanmazlık standardına sahip kendinden yapışkanlı dekoratif folyo serisi, üç boyutlu zor yüzeylere uygulanabiliyor, 600 desen ve dokuda, geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Geri Dön