18 / 05 / 2024

Ataköy Sheraton kongrede iddialı

Ataköy Sheraton kongrede iddialı

Ataköy Otelcilik ve Ataköy Sheraton Genel Müdürü Cem Gündeş, 53 milyon dolarlık yenileme çalışmasının ardından kapılarını açan Ataköy Sheraton'u agresif pazarlamayla istedikleri noktaya taşıdıklarını söyledi



Gündeş, "Krizde açıldığımız halde, yüzde 60'lık doluluğa ulaştık. Umduğumuz çizginin üstünde ilerliyoruz. 250 kişiye sürekli iş imkanı sağlıyoruz. Marina Otel'le birlikte çalışan sayımız 300'e yakın" dedi.
Ataköy Sheraton'u resort (tatil oteli) özelliklerinin yanı sıra ciddi bir işadamı oteli olarak da konumlandırdıklarını söyleyen Gündeş şöyle konuştu: 
"Ataköy dünyadaki Sheraton'lar içinde ilk üçe girebilecek standartta. Otelimiz yüzde 80'lerin altına düşmeyecek oda doluluğu, İstanbullulara günübirlik tatil imkânı ve kongre turizmindeki iddiayla yola çıktı. Fuayeler hariç 1550 metrekarelik toplantı salonu kapasitemiz var.
Oteldeki 285 oda bunu doyurmuyor. Bu yüzden 180 odalı dört yıldızlı Ataköy Marina Otel'i de kullanıyoruz. Sheraton'a 100 metre mesafede. Orada konaklasanız bile çok basit bir ücretle buradaki hizmetlerden faydalanabiliyorsunuz. Açıldığımızdan beri üç ciddi kongre yaptık."
Milliyet

Geri Dön