28 / 04 / 2024

Atakum'da Taflan Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı!

Atakum'da Taflan Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı!

Samsun Atakum Belediyesi Taflan Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Tesiste yaklaşık 5 dönümlük arazi üzerine kurulan, altı düğün salonu, üstünde kadın emeğine yönelik mekanlar bulunacak...




Samsun Atakum Belediyesi Taflan Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.


Temel atma törenine CHP Samsun İl Başkanı Dr. Mehmet Atalay, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, "Hem bir il başkanı hem Atakum'da yaşayan bir vatandaş olarak diyorum ki, iyi ki böyle bir belediye başkanına sahibim. Burada sosyal belediyecilik anlayışının güzel örneklerinden birisini görüyorsunuz. Bu tür temel atma ve açılışlara son 5 yıl içerisinde Atakumlular ve biz çokça katıldık. Bu Metin Başkanın ne kadar çok çalıştığını, Atakum'u geliştirmek ve değiştirmek için ne kadar gayretle, azimle çalıştığının bir işaretidir. Onun bu kadar çok seviliyor olmasını da hizmet aşkına, yaptıklarının halk tarafından takdirle karşılanmasına bağlıyorum” dedi.


Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, "Birçok temel attım, açılış yaptım ama bugünkü kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Geriye baktığınızda 1994 yılında Atakum beldesini kurarken, İller Bankası'nın hurda ihalesinden bir kamyonet alabilmek ve onunla hizmet verebilmek için ihaleye girerken, şükürler olsun ki bugünlere kadar geldik. Allah'a hamdolsun ki, beldeden bugün Türkiye'nin yıldız ilçelerinden biri haline geldik. Benim Taflanlılara buraya bir sosyal tesis yapma sözüm vardı. Bu sözümü bizden kaynaklanmayan ve çözümü elimde olmayan nedenlerden dolayı bugüne kadar ertelemiştim. Ama artık sorun çözüldü ve bugün bu çok amaçlı sosyal tesisimizin temelini atıyoruz. Bu asla seçim yatırımı için yapılmış bir şey değildir. Bugüne nasip oldu, bugün temelini attık. Keşke sorun önceden çözülseydi de bugün açılışını yapsaydık. Ben hem Taflanlılara verdiğim sözü tutmanın hem de Atakum'a yeni bir proje daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki dönem sizlere ve Atakum'a daha çok projeler kazandıracak, hizmetler yapacağız" şeklinde konuştu.


Yaklaşık 5 dönümlük arazi üzerine kurulan, altı düğün salonu, üstünde kadın emeğine yönelik mekanların bulunacağı Taflan Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nin açılışında Başkan Atalay ve Başkan Burma, halkla birlikte horon teptiler.



Denge Gazetesi


Geri Dön