03 / 05 / 2024

Atalar Vinç Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Atalar Vinç Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kurtkaya tarafından kuruldu.



Atalar Vinç Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kurtkaya tarafından kuruldu.

Atalar Vinç Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMOTİV VE İŞ MAKİNELERİ HİZMETLERİ : a.) Her türlü iş makinası kiraya vermek, kiralamak, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörlere ait ihalelere girmek, makina kullanım operatörlük hizmetleri, servis hizmetleri vermek. b.) Her nevi inşaat ve yol makinaları, bayındırlık işlerinde kullanılan makinalar, dozer, loder, ekskavatör, römorklar, traktörler, jeneratörler, kompresörler, sondaj makinaları, delme tabancaları, takım tezgahları ile bunların aksesuar ve yedek parçalarının alımı, satımı pazarlamacılığı, ithali ve ihracı. c.) Her türlü iş makinası tamir, bakım, servis hizmetlerinde bulunmak, yedek parçalarını temin etmek, yurt içi ve yurt dışında servis açmak ve bayiliği vermek. d.)Yurt içi ve yurt dışı yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, nakliye, hafriyat ve taahhüt işleri yapmak. Konusu ile ilgili taşımacılık ihalelerine katılmak, servis, garaj ve galeri gibi tesisler açmak, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, bilumum yük ve yolcu taşımacılığı ile ilgili işleri yapmak, konusu ile ilgili her türlü otomobil, kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs ve diğer motorlu araçların alımı, satımı, ithalatını ve pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
 


Geri Dön