28 / 04 / 2024

Ataman Karina'da fiyatlar güncellendi! 300 bin liraya dükkan!

 Ataman Karina'da fiyatlar güncellendi! 300 bin liraya dükkan!

Firma: Ataman İnşaat

Proje: Ataman Karina

Ataman Karina projesi Pendik’te hayata geçti. Minimum dükkan fiyatının 300 bin liradan başladığı projede 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor



Ataman Karina projesi 437 konut ve 22 mağazadan meydana geliyor. Toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yer  alan ticari ünitelerin alanları 40 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. 

Ataman İnşaat imzasıyla yükselen projede alan mağaza ve dükkanların fiyatı 300 ile 315 bin liradan başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirimin uygulandığı Ataman Karina projesinde 120 aya kadar vade imkanı yer alıyor.


İlk etap teslimlerinin tamamlandığı projedeki ticari alanlar market, eczane, restaurant, cafe, kuaför, anaokulu gibi iş alanlarına uygun konseptte tasarlanan mağazalara kadar çeşitlilik gösteriyor.


Ataman Karina projesi Pendorya ve Neomarin Alışveriş Merkezleri ile Metro Grosmarket’e yakın bir konumda bulunuyor. Marina’ya sadece 2 kilometre mesafede bulunan  Ataman Karina  projesinde mini club, okuma ve a odaları, fitness center, lounge ve restaurant, açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme terasları gibi imkanlar mevcut.


http://www.atamankarina.com.tr


0216 397 03 00

Gülay ODABAŞI




projeye sor



Geri Dön