20 / 05 / 2024

Atasay Dubai’de 10 mağazaya ulaştı!

Atasay Dubai’de 10 mağazaya ulaştı!

Türkiye’nin en köklü markalarından Atasay, genç, anı yakalayan, yüzü geleceğe dönük yeni marka kimliğiyle dünya markası olma yolculuğuna Dubai’de açtığı 8 mağazayla güçlü bir şekilde devam ediyor.



Posta'da yer alan habere göre;  Atasay’ın marka yüzü Meryem Uzerli oldu... Atasay’ın yeni marka duruşu ile kadınların ilham aldığı, kadın ruhunu harekete geçiren, genç, dinamik bir marka kimliğini benimsediklerini ve bu anlayışla her zamankinden daha dinamik şekilde büyümeye devam edeceklerini belirten Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer “Uluslararası marka olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. 2018 itibariyle de Atasay’ı dünya markası olmaya taşıyacak bir yolculuğa başladık ve Ortadoğu’da büyüme kararı aldık. Al Ain, Sharjah, Abu Dabi ve Dubai’de toplam 8 mağaza açtık. Dubai Mall’daki 2 mağazamızla birlikte toplam mağaza sayımız 10 oldu. Orta Doğu’da büyük bir hayran kitlesi olan Meryem Uzerli’nin marka yüzümüz oldu ve önemli bir çıkış yakaladık. Ortadoğu’da gücümüze güç katacağız.” dedi.

Atasay ile işbirliğinden büyük heyecan duyduğunu söyleyen Meryem Uzerli, “Atasay, sektöründe lider, güçlü, köklü ve güvenilir bir marka. Böyle bir markayla çalışmaktan çok mutluyum. Tüm bunların yanı sıra, Atasay’ın dünya ile aynı dili konuşan, kadın ruhuna daha çok dokunan, gençliğin kıpır kıpır ruhunu barındıran, neşeli bir tarzı olan moda markası olarak tüketicinin karşısına çıkıyor olması bu işbirliğini kabul etmemde önemli bir etken oldu. Kariyerimde ilerlerken Atasay ile bundan sonra birlikte yürüyecek olmak bana güç veriyor. Bu yolda birlikte yürüyecek olmamızdan dolayı çok mutluyum” diyor.

Atasay Dubai’de 10 mağazaya ulaştı!

 


Geri Dön