27 / 04 / 2024

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir'de yer alan Emekevler Atapark Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte konu ile ilgili detaylar...



İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de gecekonduları sosyal donatı alanlarında kalan ve Emekevler’deki toplam 31 hak sahibi, noter çekilişiyle Atapark Konutları’ndaki yeni, modern yuvalarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediye Binası’nda noter huzurunda gerçekleştirilen ve merakla beklenen çekilişte; Esatpaşa Mahallesi’nden 2, Barbaros Mahallesi’nden 14, Emekevler bölgesinden 13, Küçükbakkalköy Mahallesi’nden 1 ve su deposu bölgesinden 1 hak sahibi yeni konutlarına kavuştu.

Merakla beklenen kura törenşne hak sahipleri ve aileleriyle beraber Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcıları Semih Sadık Kayhan, Orhan Çerkez, Abdullah DerHüseyin Hışman ile Emlak ve İstimlak Müdürü Olcay Akdoğan da katılım sağladı.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “31 vatandaşımıza evlerini teslim ettik. Bugünün koşullarında artık ev almak çok zor. En iyi şartlarda, hak sahiplerine evlerini teslim ediyoruz. Hepsi sağlıcakla otursun.” şeklinde konuştu.

Söz konusu kura çekilişinde konutları belirlenen hak sahipleri, daha sonra anahtarlarını teslim aldı ve yeni konutlarını gezdi. Konutlarına kavuşmanın sevincini yaşayan Ataşehirliler, belediyeye ve projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

99.14 metrekare alana sahip 2+1 konutların ödemeleri hak sahipleri tarafından 20 seneye varan vadelerle gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!


Geri Dön