11 / 05 / 2024

emekevler kura çekimi 2022

emekevler kura çekimi 2022

Ataşehir'de yer alan Emekevler Atapark Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ataşehir Emekevler TOKİ kura çekimi sonucu!

TOKİ Ataşehir Emekevler'de toplamda 410 daire için kura heyecanı başladı. İşte Ataşehir Emekevler TOKİ kura çekimi sonucu...

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi yarın!

20 yıla kadar taksit sağlanan projede 632 adet daire bulunuyor. TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi yarın...

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi!

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi 22 Eylül'de çekilecek. Projede 632 adet daire için kura heyecanı başlıyor.

Ataşehir Emekevler TOKİ kura çekimi nerede?

Taksitlerin 180 liradan başladığı projede 632 adet daire bulunuyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi nerede?

Taksitlerin 180 TL'den başladığı projede 632 adet daire mevcut. Peki TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi nerede?

Ataşehir Emekevler kura yeri!

232 gecekondu sahibinin ev sahibi olabileceği TOKİ Ataşehir Emekevler projesinde kura çekimi yaklaştı. Peki, Ataşehir Emekevler kura yeri neresi?

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi bugün!

TOKİ Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun “Konut Belirleme Kura Çekilişi” düzenleniyor. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi bugün gerçekleşecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015!

Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 1376 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 'nde toplam 1376 konutun kurası çekilecek. TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bingöl Belediyesi ile TOKİ tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında konutların kura çekimi yapılacak. Peki Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi!

TOKİ Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi 24 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi!

TOKi Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun kura çekimi yapılacak. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi yarın gerçekleşecek.

Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi!

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi düzenleniyor. Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi 24 Temmuz'da yapılacak.

emekevler kura çekimi 2022 Haberi

emekevler kura çekimi 2022

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de gecekonduları sosyal donatı alanlarında kalan ve Emekevler’deki toplam 31 hak sahibi, noter çekilişiyle Atapark Konutları’ndaki yeni, modern yuvalarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediye Binası’nda noter huzurunda gerçekleştirilen ve merakla beklenen çekilişte; Esatpaşa Mahallesi’nden 2, Barbaros Mahallesi’nden 14, Emekevler bölgesinden 13, Küçükbakkalköy Mahallesi’nden 1 ve su deposu bölgesinden 1 hak sahibi yeni konutlarına kavuştu.

Merakla beklenen kura törenşne hak sahipleri ve aileleriyle beraber Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcıları Semih Sadık Kayhan, Orhan Çerkez, Abdullah DerHüseyin Hışman ile Emlak ve İstimlak Müdürü Olcay Akdoğan da katılım sağladı.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “31 vatandaşımıza evlerini teslim ettik. Bugünün koşullarında artık ev almak çok zor. En iyi...