03 / 05 / 2024

Ataşehir Meridian Business'ta ofisler minimum 426 bin liraya!

 Ataşehir Meridian Business'ta ofisler minimum 426 bin liraya!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Meridian

Varyap’ın hayata geçirdiği Meridian Business projesinde ofis satışları hızla devam ediyor. Projede hemen teslim durumunda 260 adet ofis yer alıyor



Varyap Meridian projesinin bir parçası olan Meridian Business, Ataşehir’de yükseliyor.  Varyap  imzası taşıyan proje 26 kat halinde yükseliyor. Yeşil Bina kriterlerine uygun olarak tasarlanan Meridian Business’ta yer alan ofislerin alanları 53 ile 930 metrekare arasında değişiyor. A Plus ofis ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanan projedeki ofisler minimum 426 bin liradan satışa sunuluyor.

Meridian Business'ta yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan ofis bedeli 12 ay sonra faizsiz olarak tek ödeme şeklinde yapılıyor. İkinci ödeme koşuluna göre ise; yüzde 20 peşinatla 6 ay sıfır faizle vade uygulanıyor. 

İstanbul Atatürk Havalimanı’na 32 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 29 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 9 kilometre ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 14 kilometre uzaklıkta yer alan Meridian Business ulaşım avantajı sunuyor. Projede otoparkın yanı sıra 16 adet asansör, toplantı odaları, kütüphane, medya salonu, spa ve spor merkezi, açık ve kapalı havuzlar, concierge hizmetleri, eğlence ve hobi odaları, turizm acentesi, asistanlık hizmetleri, restoran ve cafe gibi birçok hizmet sunuluyor.


444 40 30

http://www.varyapmeridian.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön