29 / 04 / 2024

Ataşehir Suare Rezidans'ta 220 bin TL'den başlıyor!

Ataşehir Suare Rezidans'ta 220 bin TL'den başlıyor!

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Suare Residence

E7 Grup ve Selimoğlu Group tarafından yükselen proje Suare Residence'ta, uygun fiyatlar yatırımcının dikkatini çekiyor...



E7 Grup ve  Selimoğlu Group  tarafından İstanbul'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Ataşehir'de 4.930m2 alan üzerinde 10'ar katlı 3 blok halinde hayata geçirilen ve 2013 yılı Aralık ayında teslim edilecek projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Daire seçenekleri mevcut.


Suare Residence'ta; yer alan dairelerin minimum satış fiyatı 220 bin TL, maksimum satış fiyatı ise 445 bin TL olarak belirlendi.


Projede, Yüzme Havuzu, fitness salonu, sauna, türk hamamı, masaj odaları, basketbol sahası, Sinema salonu, çocuk oyun alanı, toplantı odası, konferans salonu gibi sosyal donatılara sahip.


İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde merkezlerinden Ataşehir'de inşa edilen proje, bölgenin en büyük Alışveriş Merkezi olan Palladium Alışveriş Merkezi'ne ve Optimum Alışveriş Merkezi'ne komşu olacak. Medical Park Göztepe Hastanesi'nin hemen yanı başında bulunan projeye Kadıköy-Kartal Metrosu ve metrobüs ile ulaşım mümkün.


Suare Residence İletişim Bilgileri

Web : www.suareresidence.com

Tel : 0216 2911997


projeye sor



Geri Dön