28 / 04 / 2024

Ataşehir Trendist adres bilgileri! Nerede yer alıyor?

Ataşehir Trendist adres bilgileri! Nerede yer alıyor?

Firma: K Yapı ve Solid İnşaat

Proje: Trendist Ataşehir

K Yapı ve Solid İnşaat projesi Ataşehir Trendist Evleri nerede yer alıyor? Ataşehir Trendist adres bilgileri ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...




K Yapı Gayrimenkul ve Solid İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Trendist Konutları projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde inşa ediliyor. Ataşehir Trendist adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Ataşehir Trendist Konutları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Ataşehir Trendist Konutları projesinde konut ve ticari üniteler yer alıyor. Ataşehir Trendist Konutları'nda ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.


Ataşehir Trendist Konutları projesinin satış ofisi ile 0216 455 33 33 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz. Ataşehir Trendist Konutları projesinde teslimler 2015 yılının sonunda gerçekleştiriliyor.


Ataşehir Trendist Konutları projesinde 830 adet konut ve 40 adet dükkan yer alıyor. Yüzde 1 KDV avantajının olduğu Ataşehir Trendist Konutları projesinde 33 katlı 3 rezidans kulesi ve 8 katlı 13 blok bulunuyor. 


Ataşehir Trendist Konutları projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, cafe, restoran, fitness merkezi gibi sosyal imkanlar mevcut.



Ataşehir Trendist nerede?

Ataşehir Trendist adres bilgileri : Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul



Ataşehir Trendist adres bilgileri! Nerede yer alıyor?


Ataşehir Trendist adres bilgileri, ulaşım!


Ataşehir Trendist adres bilgileri! Nerede yer alıyor?


Tel  : 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com


projeye sor



Geri Dön