30 / 04 / 2024

Atasun Optik, 5 yılda 150 mağazaya ulaşacak!

Atasun Optik, 5 yılda 150 mağazaya ulaşacak!

Atasun Optik, yurt genelindeki 41 hizmet noktasını 5 yıl içinde 150'ye çıkarmak için harekete geçti



Hollanda menşeili HAL Holding bünyesinde bulunan ve Türkiye'nin önde gelen optik markası Fahri Kuz ile güçlerini birleştiren Atasun Optik, yurt genelindeki 41 hizmet noktasını 5 yıl içinde 150'ye çıkarmak için harekete geçti. 2 milyar TL'lik Türkiye optik pazarından yüzde 2 pay aldıklarını ve yeni mağazalarla bu oranı artıracaklarını belirten Atasun Optik Genel Müdürü Emin Güvenç, "Fahri Kuz Optik ile yaptığımız işbirliğiyle sektörde süregelen geleneksel anlayışı modernize edeceğiz. Türkiye optik perakende sektörüne yepyeni standartlar getiriyoruz" dedi.

Atasun Optik ürünlerinin İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir ve İzmit'te yer alan 41 hizmet noktasında tüketicilerle buluştuğunu belirten Güvenç, şu bilgileri verdi: "Atasun Optik, 2002 yılında kuruldu. 2008'de HAL Holding bünyesine katıldı. Holding olarak bugüne kadar Türkiye pazarına 70 milyon TL'lik yatırım yaptık."
 
Gözlük alana ücretsiz bakım
Müşteri memnuniyetinin kendileri için son derece önemli olduğunu kaydeden Güvenç, bu nedenle göz ölçümlerini çok dikkatli yaptıklarını söyledi ve ekledi: "Özel olarak uygulanan hassas ölçümler sayesinde, müşterilerin görme zorluğu, göz yorulması ve baş ağrısı gibi yanlış ölçümler nedeniyle maruz kaldıkları sıkıntıların ortadan kaldırıyoruz."

Ürün gamı arasında 5 binden fazla optik çerçeve, güneş gözlüğü ve kontaklens bulunduran Atasun Optik'in SSK'dan Bağkur'a kadar birçok sosyal güvenlik kurumu ile anlaşması bulunuyor.
Referans


Geri Dön