03 / 05 / 2024

Atayıldız İnşaat iftar yemeği düzenlendi!

Atayıldız İnşaat iftar yemeği düzenlendi!

Atayıldız İnşaat' ın iftar yemeği, Eryaman'daki Fırıncı Orhan'da gerçekleştirildi. Firmanın kurucu ortağı Selahattin Yıldız'ın misafirleriyle yakından ilgilendiği iftar öncesinde başlayan sıcak sohbet, ezanın okunmasıyla koyulaştı...



Başkent'in önde gelen inşaat şirketlerinden Atayıldız İnşaat, gelenekselleşen iftar yemeğini Eryaman Fırıncı Orhan'da düzenledi. İftara çok sayıda kişi katıldı.


Atayıldız İnşaat'ın iftar yemeği, Eryaman'daki Fırıncı Orhan'da gerçekleştirildi. Firmanın kurucu ortağı Selahattin Yıldız'ın misafirleriyle yakından ilgilendiği iftar öncesinde başlayan sıcak sohbet, ezanın okunmasıyla koyulaştı. Dostlarının yanı sıra iş dünyası ve yatırımcılarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Yıldız, "Her sene bir araya gelmemize vesile olan 11 Ayın Sultanı Ramazan'ın hayır getirmesini diliyorum" dedi. 


"YENİLİKLERE UYUMLUYUZ" 

Atayıldız İnşaat olarak Florium Konutları, Yaşam Konutları, Ütopya Konutları, Atayıldız Plaza ve yoğun talepten dolayı 2. etabına başlanan Golde Luxe Konutları gibi projelerle, sektörde kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ettiklerini söyleyen Yıldız, "Sağlam, geleneklere bağlı, aynı zamanda sektördeki gelişmelere ve yeniliklere uyumlu, Ankaralılar'a yüksek kalitede yaşam alanı inşa ediyoruz. Bunu yaparken sağlam dostluklar ediniyoruz" dedi. 


Sabah 67. Yıl 


Geri Dön