28 / 04 / 2024

Atek Yapı'dan İzmir'e Atek Adress İş Merkezi projesi!

Atek Yapı'dan İzmir'e Atek Adress İş Merkezi projesi!

Manzaralı çalışma ortamı iş merkezi olarak en yüksek binalardan birini hayata geçireceklerini belirten firma sahibi Tolga H. Duğles, "Metrekaresi 6,500 lira olan ofisleri Eylül ayında teslim edeceğiz" dedi



2010 yılından sonra inşaat sektörüne giren Atek Yapı, Buca'da ürettiği 172 adet 1+1 ve Karşıyaka Örnekköy'de Yücesoy Mühendislikle birlikte yaptığı Park Yücesoy'un ardından, şimdi de Stadyum Metro Durağı ile 3. Sanayi Sitesi'nin tam karşısında, yeni yapılan Bölge İstinaf Mahkemelerinin hemen yanında, 27 katlı Atek Adress İş Merkezi'ni yaşama geçiriyor. 


6 tip ofisten oluşan projenin inşaatının 20 aydır sürdüğünü belirten, firma sahibi Tolga Hikmet Duğies, "İş merkezi olarak İzmir'deki en yüksek binalardan biri olma özelliğini taşıyan Atek Adress:teki ofislerin büyüklüğü, 70 ile 250 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 60'lık satış oranına ulaştığımız projeyi, Eylül 2016'da sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.

 

Konuta eğilecekler

Çok merkezi bir yerde olduklarını vurgulayan Duğies, "Metrekare fiyatımız 1 6,500 lira. Alıcıların yüzde 90'ı, ofisleri kullanım amaçlı olarak tercih etti. Ağırlıklı olarak hukukçu, mali müşavir ve şirketlerden başvuru alıyoruz" diye konuştu. Konut projelerine yöneleceklerini belirten Tolga Hikmet Duğies, Güzelbahçe-Seterihisar yolu üzerinde, Yelki tarafında 35 villadan oluşan bir çalışmaları olacağını belirterek, "İçinde yürüyüş alanları ve sosyal l tesislerin bulunacağı projeye 2017'de başlayacağız" vurgusunu yaptı. Duğies, ana işlerinin inşaat olduğunu, Ulukent ve Bornova'da da girişimlerde bulunacaklarını söyledi. 


Rehberi dedesi

Kütahya Simav kökenli olan Tolga Hikmet Duğies, kendisini büyüten dedesi Hikmet Duğles'in, üzerinde büyük emeği olduğunu söylüyor. "Lastikçilikten otomotiv sektörüne uzanan iş yaşamı boyunca dedem, 3 ayda bir kendisine hedefler koyardı. Ben de onu örnek alıyorum" diyor. Bilgi Üniversitesi ingilizce İşletme mezunu olan Tolga Duğies, koşullar uygun olursa yurtdışında bir inşaat yatırımı yapabileceğini belirtiyor. 


ÖZELLİKLERİ,

1)Akıllı bina

2)Kat bahçeleri-balkon 

3)Toplantı ve konferans salonları

4)Fitness salonu

5)Yemek alanları

6)Tuvalet-mutfak

7)Kuru temizleme alanı 


Web: http://www.atekadress.net/


Milliyet Ege 


Geri Dön