07 / 05 / 2024

Ater Grup kentsel dönüşümde büyüyecek!

Ater Grup kentsel dönüşümde büyüyecek!

Bünyesindeki şirketlerde, temelden çatıya inşaat taahhüt ve güneşten elektrik üretilmesini sağlayan Ater Grup, geleceğin sektörleri olarak gördüğü inşaat ve enerji alanlarındaki yatırımlarına hız kazandırdı.



Türkiye yapı sektöründe öncü konumda olan kuruluş, önümüzdeki süreçte hız kazandıracağı kentsel dönüşüm projeleriyle de adından söz ettirecek. 


Farklı projeler 

Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, "Global vizyonumuz içerisinde kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz.  İzmir  merkez ilçelerinin yüzde 47'si kentsel dönüşüm kapsamında olmasına rağmen henüz inşaat yapımı minimum düzeyde. Fark yaratan projelerle yer alacağız" dedi. 



Dev firmalarla örnek işbirliği 

Distribütör ve bayiliğini üstlendikleri firmalarda aradıkları en önemli kriterin ürün ve hizmet kalitesinin yanı sıra müşterilerine sunduğu yenilikler olduğunun altını çizen Volkan Ceylan şöyle devam etti; "Üretimden sevkiyata uygulamadan kullanıma kadar hep doğrudan yanayız ve bu yaklaşımdaki üretici firmalarla uzun süreli birliktelikler oluşturuyoruz. Profesyonel kadromuzla, inşaat ve enerji sektöründe işbirliğini geliştirmek amacındayız."


Milliyet Ege


Geri Dön