30 / 04 / 2024

Athletic-O Towers Bahçeşehir! İndirimli fiyatlar için son 15 gün!

Athletic-O Towers Bahçeşehir! İndirimli fiyatlar için son 15 gün!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde ön satışa özel avantajlı fiyatlar için son 15 gün kaldı. Athletic-O Towers Bahçeşehir'de stüdyo daireler 99 bin 750 liradan satılıyor...




İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Modern Vadi projesinin üçüncü etabı Athletic-O Towers'ta ön satışlar başladı.  Dumankaya İnşaat  tarafından yükselen  Athletic-O Towers  Bahçeşehir projesi 2 kule olarak inşa ediliyor.


Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde kuleler 28 ve 32 katlı olarak yükseliyor. Toplam 630 adet dairenin yer aldığı Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde ön satışa özel avantajlardan faydalanmak için son 15 gün kaldı. Dumankaya Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde stüdyo daireler 131 bin liraya değil, kampanyalı olarak 99 bin 750 liraya satılıyor. 


Athletic-O Towers Bahçeşehir satış ofisi ile 0212 672 88 98 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Banka kredili ödemelerin yapıldığı Athletic-O Towers Bahçeşehir teslim tarihi Kasım 2016 yılı olarak belirtiliyor.


Athletic-O Towers Bahçeşehir projesi içerisinde kapalı otopark, tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Athletic-O Towers Bahçeşehir nerede?

Athletic-O Towers Bahçeşehir adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe



Athletic-O Towers Bahçeşehir iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön