29 / 04 / 2024

Athletic-O Towers Bahçeşehir ödeme planı!

Athletic-O Towers Bahçeşehir ödeme planı!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Athletic-O Towers Bahçeşehir ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Bahçeşehir'de yükselen Athletic-O Towers projesi kapsamında 2 kule yer alıyor



Athletic-O Towers projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Bahçeşehir'de inşa ediliyor.  Athletic-O Towers  Bahçeşehir ödeme planı kısmından önce projeden bahsedelim. 


Modern Vadi projesinin üçüncü etabı olan Athletic-O Towers Bahçeşehir kapsamında 2 kule bulunuyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir kapsamında ön satışlar başladı. 


Dumankaya İnşaat projesi olan Athletic-O Towers Bahçeşehir Evleri'nin kuleleri 28 katlı ve de 32 katlı tasarlandı. Athletic-O Towers Bahçeşehir Konutları kapsamında toplam 630 daire yer alıyor. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Şu an bir kampanya içinde olan  Dumankaya İnşaat  Athletic-O Towers Bahçeşehir teslim tarihi Kasım 2016 olarak belirlendi. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers Bahçeşehir Evleri kapsamında oyun alanları, spor alanları, voleybol sahası, basketbol sahası, kapalı otopark, tenis kortu, yürüyüş yolları ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Athletic-O Towers Bahçeşehir ödeme planı!

Athletic-O Towers Bahçeşehir ödeme planı kapsamında banka kredisiyle ödemeler yapılıyor. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers Bahçeşehir satış fiyatları stüdyolarda 131 bin liradan değil kampanya sahilinde 99 bin 750 TL'den satılıyor. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers Bahçeşehir adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers Bahçeşehir iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön