29 / 04 / 2024

Athletic-O Towers Evleri!

Athletic-O Towers Evleri!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

630 konuttan meydana gelen Athletic-O Towers Evleri projesi Kasım 2016 yılında sahiplerine teslim ediliyor. Athletic-O Towers projesinde 99 bin 750 liradan başlayan fiyat kampanyası bugün sona eriyor...




Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor olan  Athletic-O Towers  Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. Athletic-O Towers Evleri projesi Modern Vadi'nin üçüncü etabı olarak hayata geçiriliyor.


Athletic-O Towers Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir projesi 2 kule olarak inşa ediliyor. Athletic-O Towers Evleri projesinde kuleler 28 ve 32 katlı olarak yükseliyor.


Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir projesi 630 adet daireden meydana geliyor. Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir projesinde konut teslimlerinin 2016 yılının Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Athletic-O Towers Evleri projesi içerisinde fitness center, buhar odası, yüzme havuzu, sauna, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Athletic-O Towers Evleri satış ofisi ile 0212 672 88 98 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Athletic-O Towers Evleri projesinde 99 bin 750 liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak için bugün son gün.


Athletic-O Towers Evleri nerede?

Athletic-O Towers Evleri adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe



Athletic-O Towers Evleri iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön