02 / 05 / 2024

Atilla Kaya: Çeşme'ye mutlaka TOKİ konutları inşa edilecek!

Atilla Kaya: Çeşme'ye mutlaka TOKİ konutları inşa edilecek!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Çeşme ilçe ziyaretlerinde iki ilçeye müjdeler verdi. Kaya: "Çeşme'de dar gelirli insanlarımız mutlaka ev sahibi olacak. " dedi.



AK Parti  İzmir  1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Çeşme ilçe ziyaretlerinde iki ilçeye müjdeler verdi. Urla'da teşkilatla buluşan, esnaf ziyaretleri yapan, ilçedeki oda ve meslek kuruluşları ile STK yöneticilerini kahvaltıda toplayan Kaya, Urla halkının ortak beklentisi olan, ilçede TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu kurulması talebiyle ilgili bakanlık yetkililerle görüşüp söz aldı.

 

Çeşme'de gerçekleştirdiği temaslar çerçevesinde ise  TOKİ  evlerinin şantiyesini ziyaret eden Kaya, Çeşme Belediyesi'nin 1/25000 ölçekli Çeşme Çevre Düzeni Planı'yla ilgili açtığı davada İzmir 5. Bölge İdare Mahkemesinin 'iptal' kararı vermesini değerlendirdi. Söz konusu kararın kendilerini yıldırmayacağını, hukuk yollarının tükenmediğini hatırlatan Kaya, Çeşme'de yaşayan dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmaları için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını belirtti. 


Kaya, "CHP zihniyeti budur. Yine kendilerine yakışanı yaptılar. Çeşme'deki konu da böyle yorumlanmalıdır. Bunlar dar gelirli insanımızın kendilerine ait sıcak yuvası olmasını istemiyorlar. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, bizi engelleyemeyecekler. Çeşme'de dar gelirli insanlarımız mutlaka ev sahibi olacak. Ben buradan bunun sözünü veriyorum" dedi. 


Yenigün


Geri Dön