27 / 04 / 2024

Atiye Residence satışa çıktı! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Atiye Residence satışa çıktı! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı, adını İstanbul'un yeni iş merkezi Kâğıthane'de bulunan ve bugün için Kâğıthane Kaymakamlığı olarak kullanılan Atiye Sultan Sarayı'ndan alan Atiye Residence'ı satışa çıkardı.



İstanbul’un iş merkezleri Levent, Maslak ve Mecidiyeköy’ün yanı başında Kâğıthane’de 70 milyon TL yatırımla yükselecek olan Atiye Residence, her biri 2+1 formatta 102 metrekare alana sahip 108 daireden oluşacak. Atiye Residence, 2017 yılı Aralık ayında sakinlerine teslim edilecek. 


Ankara merkezli Has Metal ile DBN Mühendislik’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları HAS – DBN Yatırım Ortaklığı, İstanbul’un gelişen yerleşim ve iş merkezlerinden Kâğıthane’de ilk projeleri Atiye Residence’ın tanıtımını gerçekleştirdi. 


Atiye Residence satışa çıktı! 550 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Atiye Residence’ın tanıtımına ilişkin basın toplantı HAS - DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar ve HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş’ün katılımıyla 16 Şubat Salı günü, Park Bosphorus Istanbul Hotel’de düzenlendi.


Nuri Bekar: “Ankara'daki deneyimimizi İstanbul'a yansıtacağız”

Has - DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, toplantıda yaptığı konuşmada Has Metal’in 1974 yılında kurularak inşaat malzemeleri satışı, mühendislik ve taahhüt hizmetleri başta olmak üzere inşaat sektörüne birçok alanda hizmet verdiğini belirterek, şunları söyledi:


“Ankara Yenimahalle'de 60 bin metrekare inşaat alanına sahip, 17 katlı ofis ve 10 katlı bir otelin yanı sıra bir de alışveriş merkezi bulunan HM Commerce Center projesini inşa ettikten sonra Eskişehir Yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi'nin karşısında 140 bin metrekare alan üzerine 746 konut ve 35 bin metrekarelik alışveriş merkeziyle bugün için %90'ı satılmış olan West Gate projesini ülkemize kazandırdık. Arsa geliştirme faaliyetleriyle elde ettiğimiz deneyimi, İstanbul’daki gayrimenkul piyasasına yansıtmak amacıyla DBN Mühendislik ile güçlerimizi birleştirdik." 


Nuri Bekar: “Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı'da yeni projeler hedefliyoruz”

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, İstanbul'un dört bir yanını araştırdıklarını dile getirerek; "Avrupa Yakası’nın önemli iş merkezlerine olan yakınlığı, yapımı devam eden metro hattı sayesinde ulaşımdaki kolaylığı ve planlanan ofis – otel projeleri çerçevesinde Kağıthane’de yatırım yapma kararı aldık. Atiye Residence ile İstanbul’un gelişen yerlerinden Kâğıthane’de erişilebilir lüks konut yatırımına imza atacağız.  Atiye Residence’ın yanı sıra uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz” dedi.


Atiye Residence satışa çıktı! 550 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Hakan Gümüş: “Kâğıthane, iyi planlanmış Maslak olacak”

HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş de toplantıda Atiye Residence’a ilişkin detayları paylaştı. Levent, Maslak, Etiler, Şişli, Çağlayan gibi merkezi iş ve yerleşim yerlerinin tam ortasında bulunduklarına dikkat çeken Hakan Gümüş, “Bir yandan Bomonti – Beşiktaş Tüneli ile Dolmabahçe ve Taksim’e çok yakın, diğer yandan da yapımı devam eden ve 2017 de açılacak olan metro yatırımıyla daha kolay bir ulaşma sahip olacak olan Kağıthane’de büyük ofis ve otel projelerinin yapımı devam ediyor. İnanıyoruz ki Kâğıthane, iyi planlanmış bir ofis ve konut alanı olacak. Bu sebeple de HAS – DBN Yatırım Ortaklığı olarak Atiye Residence ile Kâğıthane’deki yerimizi alıyoruz. Bölgenin sosyo-kültürel yapısına uygun, matematiği iyi çözülmüş, işlevsel ve ses getirecek projeler inşa etmeyi planlıyoruz” diye konuştu. 


Kâğıthane’nin, Osmanlı İmparatorluğu’nda Lale Devri’nden itibaren çok önemli bir bölge olduğunu hatırlatan Hakan Gümüş, “Dönemin padişahı II. Mahmut tarafından kızı Atiye Sultan için inşa edilen Atiye Sultan Sarayı, bugün için Kâğıthane Kaymakamlığı olarak kullanılıyor. HAS – DBN Yatırım Ortaklığı olarak, Atiye Sultan Sarayı’na çok yakın olan konumumuz dolayısıyla projeyi Atiye Residence olarak adlandırdık” dedi. 


Atiye Residence, 2017 Aralık’ta teslim edilecek

“Projeyi Özhisar Konut Yapı Kooperatifi’nden kat karşılığı alarak, 70 milyon TL yatırımla inşa edeceğiz” diyerek sözlerine devam eden Hakan Gümüş; “Projemiz, zemin dahil 17 kattan oluşacak. Her katta 7 daire bulunacak. Toplam 108 dairenin yer alacağı projede daireler 2+1 formatta, 102 metrekare alana sahip olacak. Proje kapsamında spor salonu, oyun odası, toplantı salonu ve basketbol sahası yer alacak. Ayrıca her dairenin bir araçlık kapalı otopark hakkı olacak. 2017 yılı Aralık ayında teslim etmeyi hedeflediğimiz Atiye Residence’ta dairelerin fiyatları 550 – 600 bin TL arası değişecek. Atiye Residence’ın ardından İstanbul’un merkezi yerlerinde ihtiyaca yönelik ses getirecek konut ve ofis projeleri inşa edeceğiz. Biz sadece mimari nitelikleri yüksek binalar yapmayı hedeflemiyoruz, aynı zamanda İstanbul’un kentsel kalitesini arttıracak güç birlikleri, sosyal sorumluluk projelerinin de içinde olacağız. Sektör olarak, bu kenti global ölçekte hak ettiği yere götürmek sorumluluğunu taşıyoruz. İstanbul’un kentsel dönüşümüne katkıda bulunarak, şehre hak ettiği değerini kazandıracak ve hep beraber bu elmasın parlamasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.  


Şehrin kalbinde, ulaşımı kolay bir yaşam 

Alışverişten eğlenceye, sağlıktan spora Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Şişli, Taksim, Zincirlikuyu gibi İstanbul’un en seçkin merkezlerine olan yakınlığıyla Atiye Residence, iş yeri Kâğıthane’de olanlara yüzde 1’lik KDV avantajıyla şehrin merkezinde bir yaşam sunuyor. Atiye Residence, Levent’ 5 dakika, Maslak’a 7 dakika, Çağlayan’a 5 dakika, Şişli’ye 8 dakika mesafede olmasının yanı sıra TEM Otoyolu ile E-5 Karayolu’na olan yakınlığı ve metro dahil toplu ulaşım araçlarının çeşitliliğiyle de ulaşım açısından birçok avantaj sağlıyor. 




Tel: 0 543 880 9757

Web: atiyeresidence.com




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



HAS - DBN Yatırım Ortaklığı, Kâğıthane'de inşatına başladığı Atiye Residence'ı satışa çıkardı. 70 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan projede toplam 108 konut bulunacak. Aralık 2017'de teslim edilecek konutların fiyatları 550 bin liradan başlıyor. DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, Ankara'da hayata geçirdiği projelerden sonra rotayı İstanbul'a kırdığını söyledi. Bekar, İstanbul'un dört bir yanını araştırdıklarını dile getirerek, "Avrupa Yakası'nın önemli iş merkezlerine olan yakınlığı, yapımı devam eden metro hattı sayesinde ulaşımdaki kolaylığı ve planlanan ofis - otel projeleri çerçevesinde Kağıthane'de yatırım yapma kararı aldık. Atiye Residence ile İstanbul'un gelişen yerlerinden Kâğıthane'de erişilebilir lüks konut yatırımına imza atacağız. Atiye Residence'ın yanı sıra uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz" dedi. 


KâĞITHANE MASLAK OLACAK 

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş ise Kağıthane'de büyük ofis ve otel projelerinin yapımının devam ettiğini belirterek, "İnanıyoruz ki, Kağıthane, iyi planlanmış bir ofis ve konut alanı olacak. Bu nedenle bölgede yerimizi alıyoruz" diye konuştu. 



Sabah



Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


HAS – DBN Ortaklığı, adını Atiye Sultan Sarayı’ndan alan Atiye Residence’ı satışa sundu. Kağıthane'nin Osmanlı'da Lale Devri'nden itibaren çok kıymetlı bir bölge olduğunu söyleyen Gümüş, "Şimdi de Kâğıthane iyi planlanmış bir ofis-konut alanı olacak. Metro da gelecek"dedi.


Ankara merkezli Has Metal ile DBN Mühendislik’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları HAS – DBN Yatırım Ortaklığı, İstanbul'daki ilk projeleri Atiye Residence’ın tanıtımını gerçekleştirdi. Kağıthane'de 70 milyon TL yatırımla hayata geçecek proje, her biri 2+1 formatta 102 metrekare alana sahip 108 daireden oluşacak. Projenin tanıtım toplantısında konuşan HAS - DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, İstanbul'un dört bir yanını araştırdıklarını dile getirerek; "Avrupa Yakası’nın önemli iş merkezlerine olan yakınlığı, yapımı devam eden metro hattı sayesinde ulaşımdaki kolaylığı ve planlanan ofis – otel projeleri çerçevesinde Kağıthane’de yatırım yapma kararı aldık. 2017 sonunda proje tamamlandığında Kağıthane'ye metro istesyonu da gelmiş olacak" dedi.  


2017'DE METRO GELİYOR 


HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş de Kağıthane'nin Levent, Maslak, Etiler, Şişli, Çağlayan gibi merkezi iş ve yerleşim yerlerinin tam ortasında bulunduğuna dikkat çekerek, “Bir yandan Bomonti – Beşiktaş Tüneli ile Dolmabahçe ve Taksim’e çok yakın, diğer yandan da yapımı devam eden ve 2017'de açılacak olan metro yatırımıyla daha kolay bir ulaşma sahip olacak olan Kağıthane’de büyük ofis ve otel projelerinin yapımı devam ediyor. İnanıyoruz ki Kâğıthane, iyi planlanmış bir ofis ve konut alanı olacak” değerlendirmesinde bulundu. 


2. MAHMUT'UN KIZI 


Kâğıthane’nin, Osmanlı İmparatorluğu’nda Lale Devri’nden itibaren çok önemli bir bölge olduğunu hatırlatan Gümüş, “Dönemin padişahı II. Mahmut tarafından kızı Atiye Sultan için inşa edilen Atiye Sultan Sarayı, bugün için Kâğıthane Kaymakamlığı olarak kullanılıyor. HAS – DBN Yatırım Ortaklığı olarak, Atiye Sultan Sarayı’na çok yakın olan konumumuz dolayısıyla projeyi Atiye Residence olarak adlandırdık” dedi. 


Projelerde  Ankara  deneyimi 


Bekar, Has Metal’in 1974'te kurulduğunu belirterek, "Ankara Yenimahalle'de 17 katlı ofis ve 10 katlı bir otelin yanı sıra bir de alışveriş merkezi bulunan HM Commerce Center projesini inşa ettikten sonra Eskişehir Yolu üzerinde, 746 konut ve 35 bin metrekarelik alışveriş merkeziyle yüzde 90'ı satılmış olan West Gate projesini ülkemize kazandırdık. Deneyimimizi, İstanbul gayrimenkul piyasasına yansıtmak amacıyla DBN Mühendislik ile güçlerimizi birleştirdik" ifadelerini kullandı.  


550-600 bin TL arasında


Hakan Gümüş Atiye Residence ile ilgili şu bilgileri paylaştı; Projemiz, zemin dahil 17 kattan oluşacak. Her katta 7 daire bulunacak. Toplam 108 dairenin yer alacağı projede daireler 2+1 formatta, 102 metrekare alana sahip olacak. Proje kapsamında spor salonu, oyun odası, toplantı salonu ve basketbol sahası yer alacak. 2017 yılı Aralık ayında teslim etmeyi hedeflediğimiz Atiye Residence’ta dairelerin fiyatları 550 – 600 bin TL arası değişecek. 


Sırada Topkapı var 


Atiye Residence ile Kağıthane’de erişilebilir lüks konut yatırımına imza atacaklarını vurgulayan Bekar, "Atiye Residence’ın yanı sıra uzun vadede Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz” diye konuştu.



Akşam







Bu haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



HAS – DBN Yatırım Ortaklığı, adını İstanbul’un yeni iş merkezi Kâğıthane’de bulunan Atiye Residence’ı satışa çıkardı.

İstanbul’un iş merkezleri Levent, Maslak ve Mecidiyeköy’ün yanı başında Kâğıthane’de 70 milyon TL yatırımla yükselecek olan Atiye Residence, her biri 2+1 formatta 102 metrekare alana sahip 108 daireden oluşacak. Atiye Residence, 2017 yılı Aralık ayında sakinlerine teslim edilecek.


Ankara merkezli Has Metal ile DBN Mühendislik’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları HAS – DBN Yatırım Ortaklığı, İstanbul’un gelişen yerleşim ve iş merkezlerinden Kâğıthane’de ilk projeleri Atiye Residence’ın tanıtımını gerçekleştirdi.


Atiye Residence’ın tanıtımına ilişkin basın toplantı HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar ve HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş’ün katılımıyla 16 Şubat Salı günü, Park Bosphorus Istanbul Hotel’de düzenlendi.


Nuri Bekar: “Ankara’daki deneyimimizi İstanbul’a yansıtacağız”


Has – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, toplantıda yaptığı konuşmada Has Metal’in 1974 yılında kurularak inşaat malzemeleri satışı, mühendislik ve taahhüt hizmetleri başta olmak üzere inşaat sektörüne birçok alanda hizmet verdiğini belirterek, şunları söyledi:


“Ankara Yenimahalle’de 60 bin metrekare inşaat alanına sahip, 17 katlı ofis ve 10 katlı bir otelin yanı sıra bir de alışveriş merkezi bulunan HM Commerce Center projesini inşa ettikten sonra Eskişehir Yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi’nin karşısında 140 bin metrekare alan üzerine 746 konut ve 35 bin metrekarelik alışveriş merkeziyle bugün için %90′ı satılmış olan West Gate projesini ülkemize kazandırdık. Arsa geliştirme faaliyetleriyle elde ettiğimiz deneyimi, İstanbul’daki gayrimenkul piyasasına yansıtmak amacıyla DBN Mühendislik ile güçlerimizi birleştirdik.”


Nuri Bekar: “Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı’da yeni projeler hedefliyoruz”


HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, İstanbul’un dört bir yanını araştırdıklarını dile getirerek; “Avrupa Yakası’nın önemli iş merkezlerine olan yakınlığı, yapımı devam eden metro hattı sayesinde ulaşımdaki kolaylığı ve planlanan ofis – otel projeleri çerçevesinde Kağıthane’de yatırım yapma kararı aldık. Atiye Residence ile İstanbul’un gelişen yerlerinden Kâğıthane’de erişilebilir lüks konut yatırımına imza atacağız. Atiye Residence’ın yanı sıra uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz” dedi.


 Hakan Gümüş: “Kâğıthane, iyi planlanmış Maslak olacak”


HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş de toplantıda Atiye Residence’a ilişkin detayları paylaştı. Levent, Maslak, Etiler, Şişli, Çağlayan gibi merkezi iş ve yerleşim yerlerinin tam ortasında bulunduklarına dikkat çeken Hakan Gümüş, “Bir yandan Bomonti – Beşiktaş Tüneli ile Dolmabahçe ve Taksim’e çok yakın, diğer yandan da yapımı devam eden ve 2017 de açılacak olan metro yatırımıyla daha kolay bir ulaşma sahip olacak olan Kağıthane’de büyük ofis ve otel projelerinin yapımı devam ediyor. İnanıyoruz ki Kâğıthane, iyi planlanmış bir ofis ve konut alanı olacak. Bu sebeple de HAS – DBN Yatırım Ortaklığı olarak Atiye Residence ile Kâğıthane’deki yerimizi alıyoruz. Bölgenin sosyo-kültürel yapısına uygun, matematiği iyi çözülmüş, işlevsel ve ses getirecek projeler inşa etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.


Kâğıthane’nin, Osmanlı İmparatorluğu’nda Lale Devri’nden itibaren çok önemli bir bölge olduğunu hatırlatan Hakan Gümüş, “Dönemin padişahı II. Mahmut tarafından kızı Atiye Sultan için inşa edilen Atiye Sultan Sarayı, bugün için Kâğıthane Kaymakamlığı olarak kullanılıyor. HAS – DBN Yatırım Ortaklığı olarak, Atiye Sultan Sarayı’na çok yakın olan konumumuz dolayısıyla projeyi Atiye Residence olarak adlandırdık” dedi.


Atiye Residence, 2017 Aralık’ta teslim edilecek


“Projeyi Özhisar Konut Yapı Kooperatifi’nden kat karşılığı alarak, 70 milyon TL yatırımla inşa edeceğiz” diyerek sözlerine devam eden Hakan Gümüş; “Projemiz, zemin dahil 17 kattan oluşacak. Her katta 7 daire bulunacak. Toplam 108 dairenin yer alacağı projede daireler 2+1 formatta, 102 metrekare alana sahip olacak. Proje kapsamında spor salonu, oyun odası, toplantı salonu ve basketbol sahası yer alacak. Ayrıca her dairenin bir araçlık kapalı otopark hakkı olacak. 2017 yılı Aralık ayında teslim etmeyi hedeflediğimiz Atiye Residence’ta dairelerin fiyatları 550 – 600 bin TL arası değişecek. Atiye Residence’ın ardından İstanbul’un merkezi yerlerinde ihtiyaca yönelik ses getirecek konut ve ofis projeleri inşa edeceğiz. Biz sadece mimari nitelikleri yüksek binalar yapmayı hedeflemiyoruz, aynı zamanda İstanbul’un kentsel kalitesini arttıracak güç birlikleri, sosyal sorumluluk projelerinin de içinde olacağız. Sektör olarak, bu kenti global ölçekte hak ettiği yere götürmek sorumluluğunu taşıyoruz. İstanbul’un kentsel dönüşümüne katkıda bulunarak, şehre hak ettiği değerini kazandıracak ve hep beraber bu elmasın parlamasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.


Şehrin kalbinde, ulaşımı kolay bir yaşam


Alışverişten eğlenceye, sağlıktan spora Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Şişli, Taksim, Zincirlikuyu gibi İstanbul’un en seçkin merkezlerine olan yakınlığıyla Atiye Residence, iş yeri Kâğıthane’de olanlara %1’lik KDV avantajıyla şehrin merkezinde bir yaşam sunuyor. Atiye Residence, Levent’ 5 dakika, Maslak’a 7 dakika, Çağlayan’a 5 dakika, Şişli’ye 8 dakika mesafede olmasının yanı sıra TEM Otoyolu ile E-5 Karayolu’na olan yakınlığı ve metro dahil toplu ulaşım araçlarının çeşitliliğiyle de ulaşım açısından birçok avantaj sağlıyor.


Sözcü




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İnşaat firmaları için İstanbul'da konut ya da ofis projesi yapacak uygun arsa bulmak iyice zorlaştı.


Firmalar Ankara, Bursa,  İzmir  gibi şehirlere yönelirken, Ankara merkezli HAS–DBN Yatırım Ortaklığı İstanbul Kağıthane'de rezidans inşaatına girişti. Ankara merkezli HAS Metal ve DBN Mühendislik'in ortaklığı olan şirket, 2. Mahmud'un kızı için yaptırdığı ve Kağıthane Kaymakamlığı olarak kullanılan Atiye Sultan Sarayı'ndan ismini alan Atiye Rezidans'ı inşa edecek. Levent, Maslak ve Mecidiyeköy gibi iş merkezlerine yakın bölgede 70 milyon lira yatırımla hayata geçecek proje 2+1 odalı 108 daireden oluşacak. Has-DBN Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, Ankara'da bugüne kadar 250 bin metrekare konut ve işyeri yaptıklarını belirterek, "Doğru yerde doğru iş yaparsanız mutlaka alıcısı olacaktır. Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı lokasyonlarında da arsa geliştirme çalışmalarımız olacak.'' dedi. Projeyi Özhisar Konut Yapı Kooperatifi'nden kat karşılığı aldıklarını söyleyen yönetim kurulu üyesi Hakan Gümüş ise, "Bölgede yaptığımız ihtiyaç analizinde, yakın iş merkezlerinde çalışan beyaz yakalıların aileleriyle oturacakları modern konut açığı olduğunu gördük. Bu yüzden projeyi 2+1 dairelerden oluşturduk. Kağıthane Maslak'ın alternatifi bir ofis bölgesi olacak. Ama kendi kendine gelişen Maslak'ın aksine daha planlı ve düzenli gelişmekte olan bir bölge.'' diye konuştu. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek projede daire fiyatları 550–600 bin lira arasında değişecek.



Ali DEMİRHİSAR/Zaman


Haber Milliyet Gazetesi'inde şöyle yer aldı;


Ankara merkezli Has Metal ile DBN Mühendislik’in kurdukları HAS-DBN Yatırım Ortaklığı, İstanbul’un gelişen yerleşim ve iş merkezlerinden Kâğıthane’de ilk projesi Atiye Residence’ı görücüye çıkardı.


Satışa çıkan Atiye Residence’ın metrekare fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor. 70 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Atiye Residence projesinde, toplam 108 konut yer alıyor. Proje, adını Kâğıthane’de bulunan ve bugün için Kâğıthane Kaymakamlığı olarak kullanılan Atiye Sultan Sarayı’ndan alıyor.


Ulaşım hattına yakın

Konutların tamamı brüt 102 metrekare 2+1 dairelerden oluşuyor. Aralık 2017’de konut teslimleri yapılması planlanan Atiye Residence projesi, pek çok ulaşım hattına yakın olarak konumlanıyor. Has-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, Has Metal’in 1974 yılında kurulduğunu belirterek, “Ankara Yenimahalle’de 60 bin metrekare inşaat alanına sahip, 17 katlı ofis ve 10 katlı bir otelin yanı sıra bir de alışveriş merkezi bulunan HM Commerce Center projesini inşa ettikten sonra Eskişehir Yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi’nin karşısında 140 bin metrekare alan üzerine 746 konut ve 35 bin metrekarelik alışveriş merkeziyle bugün için yüzde 90’ı satılmış olan West Gate projesini ülkemize kazandırdık” dedi. 

Bekar, İstanbul’un dört bir yanını araştırdıklarını dile getirerek, “Avrupa Yakası’nın önemli iş merkezlerine olan yakınlığı, yapımı devam eden metro hattı sayesinde ulaşımdaki kolaylığı ve planlanan ofis otel projeleri çerçevesinde Kağıthane’de yatırım yapma kararı aldık. Atiye Residence’ın yanı sıra uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz” dedi.


Milliyet



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ANKARALI HAS-DBN Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kâğıthane'de hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi Atiye Residence'ı satışa çıkardı. 70 milyon lira yatırımla yükselecek projede, 102 metrekare büyüklüğünde 2+1 108 daire yer alacak. Aralık 2017'de teslim edilecek projede daireler yüzde 1 KDV ile 550-600 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Kemerburgaz ve Topkapı'da da kentsel dönüşüm projeleri inşa etmek için görüşmelerini sürdüren HAS - DBN Yatırım Ortaklığı Ankara'da da iki proje üretecek. 


Sözcü



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


HAS-DBN Yatırım Ortaklığı, kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verecek. İlk adımı Kağıthane'de atan ortaklık, 70 milyon dolar yatırımla 108 daireden oluşan Atiye Residence'yi hayata geçirecek. Proje, adını Kağıthane Kaymakamlığı olarak kullanılan Atiye Sultan Sarayı'ndan alıyor. Has-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş, Kağıthane'nin iyi ofis ve konut alanı olacağını belirttiler. Tamamı 2+1 olan evlerin fiyatı 550-600 bin lira arasında değişiyor.


Vatan




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



HAS-DBN Yatırım Ortaklığı, Kağıthane’de 70 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Atiye Residence projesini satışa çıkardı. Atiye Residence, Haliç Üniversitesi ve Maslak iş bölgesine yakınlığıyla dikkat çekiyor.


İstanbul’un turizm ve ticari yatırımlarıyla değerlenen bölgesi Kağıthane, Ankara’dan yatırımcı çekti. Başkent’te konut projesi West Gate ile Yenimahalle’de ticari projesi HM Commerce Center’ı hayata geçiren HAS-DBN Yatırım Ortaklığı, İstanbul’daki yatırımlarına Kağıthane’den başladı. Ortaklık, Özhisar Konut Yapı Kooperatifi’nden kat karşılığı alarak 70 milyon TL yatırımla inşa ettiği Atiye Residence projesini 550-600 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla dün satışa çıkardı. Park Bosphorus Istanbul Hotel’de düzenlenen lansman toplantısında konuşan HAS-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, “Ankara Yenimahalle’de HM Commerce Center ve Eskişehir Yolu üzerinde, West Gate projesini ülkemize kazandırdık” dedi.


Yeni projelere hazırlanıyorlar


HAS-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bekar, “Atiye Residence ile İstanbul’un gelişen yerlerinden Kâğıthane’de erişilebilir lüks konut yatırımına imza atacağız. Atiye Residence’ın yanı sıra uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz. İstanbul’daki yatırımlarımızın toplam değeri yaklaşık 200-250 milyon TL’yi bulacak” dedi. Atiye Residence için neden Kağıthane İlçesi’nin seçildiğini açıklayan HAS-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş de Kağıthane’nin yakın bir sürede ‘iyi planlanmış Maslak’ olacağı öngörüsünü paylaştı.


Kağıthane metrosuna yetişecek


Haliç Üniversitesi’ne de yakınlığıyla dikkat çeken projenin 2017’de açılacak Kağıthane metrosu ile aynı dönemde teslim edileceğini belirterek, “Projemizden ev alanlar, beş dakika yürüyüşle metroya binebilecekler” diye konuştu. Gümüş, “Kağıthane’de büyük ofis ve otel projelerinin yapımı devam ediyor. İnanıyoruz ki Kâğıthane, iyi planlanmış bir ofis ve konut alanı olacak. Bu sebeple de HAS – DBN Yatırım Ortaklığı olarak Atiye Residence ile Kâğıthane’deki yerimizi alıyoruz. Bölgenin sosyo-kültürel yapısına uygun, matematiği iyi çözülmüş, işlevsel ve ses getirecek projeler inşa etmeyi planlıyoruz. Projede metrekare fiyatlarının kısa bir zaman içinde 7500-8000 TL’yi bulacağını biliyoruz” dedi.


Atiye benim değil 2. Mahmud’un kızı


HAKAN Gümüş, projenin isminin de ‘Patronun eşi veya kızı’ndan gelmediğini, projeye adını verdikleri Atiye’nin II. Mahmut’un kızı Atiye Sultan olduğunu söyledi. Gümüş, “II. Mahmut tarafından kızı Atiye Sultan için inşa edilen Atiye Sultan Sarayı bugün Kâğıthane Kaymakamlığı olarak kullanılıyor. Biz de konumumuz dolayısıyla projeyi Atiye Residence olarak adlandırdık” dedi.


Projenin künyesi


Konut adedi: 108

Konut tipi: 2+1

Teslim tarihi: Aralık 2017

Yatırım bedeli: 70 milyon TL

Konut büyüklüğü: 102 m2 brüt, 75 m2 net

Sosyal alanlar: Spor salonu, oyun odası,havuz, toplantı salonu, basketbol sahası ve otopark…

Fiyat aralığı: 550 bin TL - 600 bin TL



Yeni Yüzyıl



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ANKARA merkezli Has Metal ile DBN Mühendislik'in deneyimlerini birleştirerek kurdukları HAS - DBN Yatırım Ortaklığı İstanbul pazarına odaklandı. Kentsel dönüşüm projeleri planlayan ortaklar ilk adımı Kağıthane'de attı. 

Son dönemde markalı konut, ofis ve otel yatırımlarına ev sahipliği yapan ve sanayiden iş ve yaşam merkezine dönüşen Kağıthane'de yer alan proje için 70 milyon dolar yatırım yapılacak. 108 daireden oluşan Atiye Residence isimli proje adını şimdilerde Kağıthane Kaymakamlığı olarak kullanılan Atiye Sultan Sarayından alıyor. 


Ankara'daki deneyimlerini İstanbul'a yansıtacaklarını söyleyen Has - DBN Yatrım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkam Nuri Bekar, "Ankara'da 250 bin metrekare inşaat alanına imza attık. İstanbul'da da aynı büyüklüğe ulaşmak istiyoruz. Kağıthane. Topkapı ve Kemerburgaz bölgeleri ile ilgileniyoruz" dedi. 


Hürriyet


Haber Star'da şöyle yer aldı;

70 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek olan projede toplam 108 konut bulunacak. Aralık 2017’de teslim edilecek konutların fiyatları 550 bin liradan başlıyor. DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, Ankara’da hayata geçirdikleri birçok  projeden sonra rotayı İstanbul’a çevirdiklerini söyledi. Bekar, İstanbul’un dört bir yanını araştırdıklarını dile getirerek “Avrupa Yakası’nın önemli iş merkezlerine olan yakınlığı, yapımı devam eden metro hattı sayesinde ulaşımdaki kolaylığı ve planlanan ofis-otel projeleri çerçevesinde Kağıthane’de yatırım yapma kararı aldık. Uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz” dedi.

KÂĞITHANE MASLAK OLACAK

HAS-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş ise Kağıthane’de büyük ofis ve otel projelerinin yapımının sürdüğünü belirterek, “İnanıyoruz ki Kağıthane, iyi planlanmış bir ofis ve konut alanı olacak. Bu nedenle bölgede yerimizi alıyoruz” dedi. Gümüş, altyapı çalışmaları sonucunda bölgenin yakın zamanda daha değerli bir bölge olacağını kaydetti.


Star





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Kağıthane'de 70 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek Atiye Residence satışa çıktı. Toplam 108 konuttan oluşan projede teslimler Aralık 2017'de yapılacak. Fiyatlar 550 bin liradan başlıyor

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı, Kâğıthane'de inşatına başladığı Atiye Residence'ı satışa çıkardı. 70 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan projede toplam 108 konut bulunacak. Aralık 2017'de teslim edilecek konutların fiyatları 550 bin liradan başlıyor. DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, Ankara'da hayata geçirdiği projelerden sonra rotayı İstanbul'a kırdığını söyledi. Bekar, İstanbul'un dört bir yanını araştırdıklarını dile getirerek, "Avrupa Yakası'nın önemli iş merkezlerine olan yakınlığı, yapımı devam eden metro hattı sayesinde ulaşımdaki kolaylığı ve planlanan ofis - otel projeleri çerçevesinde Kağıthane'de yatırım yapma kararı aldık. Atiye Residence ile İstanbul'un gelişen yerlerinden Kâğıthane'de erişilebilir lüks konut yatırımına imza atacağız. Atiye Residence'ın yanı sıra uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz" dedi. 


KâĞITHANE MASLAK OLACAK 

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş ise Kağıthane'de büyük ofis ve otel projelerinin yapımının devam ettiğini belirterek, "İnanıyoruz ki, Kağıthane, iyi planlanmış bir ofis ve konut alanı olacak. Bu nedenle bölgede yerimizi alıyoruz" diye konuştu. Gümüş, şöyle devam etti: "Biz sadece mimari nitelikleri yüksek binalar yapmayı hedeflemiyoruz, aynı zamanda İstanbul'un kentsel kalitesini arttıracak güç birlikleri, sosyal sorumluluk projelerinin de içinde olacağız. Sektör olarak, bu kenti global ölçekte hak ettiği yere götürmek sorumluluğunu taşıyoruz. İstanbul'un kentsel dönüşümüne katkıda bulunarak, şehre hak ettiği değerini kazandıracak ve hep beraber bu elmasın parlamasını sağlayacağız." 


ARALIK 2017'DE TESLİM 

Proje, zemin dahil 17 kattan oluşacak. Her katta 7 daire bulunacak. Toplam 108 dairenin yer alacağı projede daireler 2+1 formatta, 102 metrekare alana sahip olacak. Proje kapsamında spor salonu, oyun odası, toplantı salonu ve basketbol sahası yer alacak. Ayrıca her dairenin bir araçlık kapalı otopark hakkı olacak. 


Sabah


Geri Dön