01 / 05 / 2024

Atiye Rezidans Kağıthane satılık!

Atiye Rezidans Kağıthane satılık!

Firma: Has Metal-DBN Mühendislik

Proje: Atiye Residence

Atiye Rezidans Kağıthane satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. HAS - DBN Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.



Atiye Residence'de banka kredili 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. Arsa alanı 3 bin 450 metrekare olarak belirtilen proje 18 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Atiye Rezidans Kağıthane satılık daireler 102 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projenin 2017 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. 


24 ay 0 faiz avantajı ile firma bünyesinde ödeme yapılabilen Atiye Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. Proje 70 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda ve Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesi'ne yakın bir bölgede olan  Atiye Residence  Konutları HAS - DBN Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Proje 17 katlı tek blok olarak tasarlandı. 


Atiye Rezidans Kağıthane satılık ev fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Projede spor salonu, toplantı salonu, oyun odası ve basketbol sahası gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Adres: Merkez Mah. Günay Sokak No:2 Kağıthane/İstanbul


Tel: 0543 880 9757

Web: atiyeresidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön