28 / 04 / 2024

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 



Artan konut fiyatları ve kalabalıklaşan şehirlerde ayrılmak isteyenler yeni tercihini tiny Houselardan yana kullanıyor. İstanbul ve çevresinde tiny house projeleri hayata geçiren yerli şirket ise bunları kooperatif mantığıyla sunarak demokratikleştiriyor. 

Gün geçtikçe yükselen konut fiyatları, ekonomik darboğaz ve şehir kalabalığı pek çok vatandaşzı minimalist yaşam tarzını benimsemeye teşvik ederken; tiny house’lar konut sahibi olma hayali kuranları artan maliyetlerden kurtarırken bağımsız ve sade bir hayatı da beraberinde getiriyor. İstanbul ve çevresindeki birçok yerde tiny house projesi hayata geçiren Atlas Group ise şehrin merkezinde minimal yaşam için çözümler sunmaya devam ediyor. 

Firmaya başvuran herkesin sade bir yaşam sürme hayalini gerçeğe dönüştürme misyonu taşıdıklarını ifade eden Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, ekonomik koşulların, ev sahibi olmayı da zorlaştırdığını belirtti.

İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşların da daha sade ve minimalist bir yaşam tarzını seçerek, çözümü tiny house’larda bulduğunu belirten Bingöl, "Gayrimenkul sektöründe 25 yıllık deneyime sahip Atlas Group olarak, İstanbul ve çevresinde doğayla uyumlu projeler tasarlıyoruz.” dedi.

“KOOPERATİF MANTIĞIYLA YATIRIMLARI DEMOKRATİKLEŞTİRİYORUZ"

Projelerinde minimalizmin temel ilkelerini esas aldıklarının altını çizen Bingöl, “Çatalca, Tekirdağ, Bahçe Köy gibi bölgelerde tiny house projeleri hazırladıklarını söyledi.

Halihazırda da birçok projelerinin bulunduğu bilgisini veren Bingöl, "Aslında gayrimenkulleri satın aldıktan sonra, insanlara sunuyoruz. Tüm bu süreçte kooperatif mantığını izliyoruz. Kooperatifçilikte fayda konusunda karşımıza birinci sırada ada bazlı imar çıkıyor" dedi. Sözlerinde devam eden Bingöl, "Yani haklılık ve çokluk konusunda oy birliğiyle karar veriliyor ve çoğunluk ne derse o kabul ediliyor. Böylece yatırımcılar kendileri için en doğru kararı verebiliyor. Daha düşük maliyetli mal ve hizmetler alabiliyor. Aynı zamanda bütçe ve mallarını kolay bir şekilde koruyabiliyor" ifadelerini kullandı. 

"MÜŞTERİ HACMİMİZ YÜZDE 400 ARTTI"

Danışan ve müşterilerini birer iş ortağı olarak kabul ettiklerini söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Kooperatif yöntemiyle ilerleyerek birçok açıdan kazanç elde ettik. Büyük bir aile olduk. Müşteri hacmimiz yüzde 400 arttı. Ekibimiz de yüzde 50 büyüdü ve toplam 46 kişiye ulaştık. Hep beraber hayata geçirdiğimiz projelerle, müşterilerimizin gürültüden uzaklaşarak hem kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirmelerine aracılık ediyoruz hem de zihinsel olarak rahatlamasını sağlıyoruz. Minimalizm ile hayatın basitleştirilebileceğine ve doğayla bağlantı kurulabileceğine inanıyoruz.”

İBB tarafından uygulanacak olan burs başvuruları uzatıldı

Başkentte 69 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan hem yüzde 20 indirim hem 8 taksit fırsatı! 

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!


Geri Dön