28 / 04 / 2024

Atlas Vadi Mimaroba ne zaman teslim?

Atlas Vadi Mimaroba ne zaman teslim?

Firma: Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş.

Proje: Atlas Vadi Mimaroba

Atlas Vadi Mimaroba ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş. tarafından hayata geçirildi...



5, 7 ve 8 katlı 5 blok olarak planlanan Atlas Vadi, Büyükçekmece Mimaroba'da yükseliyor. Proje Atlas Vida ve Cıvata Sanati A.Ş imzası taşıyor.


Atlas Vadi Mimaroba ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce proje hakkındaki genel bilgilerden bahsedelim. Proje 11 bin 380 metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılıyor.


2+1, 3+1, 4+1 dubleks, 4+2 dubleks, 5+1 dubleks ve 5+2 dubleks konut tiplerine yer verilen  Atlas Vadi Mimaroba  Büyükçekmece, 8 bin 750 metrekarelik yeşil alana sahip.


Yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılabilen Atlas Vadi Mimaroba Evleri, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna ve buhar banyosu, Türk hamamı, squash kortu gibi alanlara sahip.


Atlas Vadi Mimaroba ne zaman teslim? 


Teslim tarihi 2014 yılının Ekim ayı olarak belirlenen Atlas Vadi Konutları'nın büyüklükleri 93,15 metrekare ile 187,54 metrekare olarak tasarlandı.


 Atlas Vadi Mimaroba ne zaman teslim?


Atlas Vadi Mimaroba ne zaman teslim? sorusuna detaylı yanıt için ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri aşağıda yer alıyor.


Atlas Vadi Mimaroba nerede?


Adres : Batıköy Mah. Çarmıklı Cad. No : 44/1


Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba iletişim

Telefon: (0122) 864 41 11

Web Adresi: http://www.atlasvadi.com/

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön