19 / 07 / 2024

ATM'lerde yeni dönem başladı! 

ATM'lerde yeni dönem başladı! 

Bankaların ortak aldığı kararlar kapsamında, müşteri deneyimini zirveye taşımak amacı ile özenle tasarlanmış durumda. Bu iş birliği, özellikle ATM hizmetlerinde beklenen kalite ve hızı sağlamayı hedefliyor.




Finans sektöründe büyük bir heyecan yaşanıyor. Ülkenin önde gelen yedi bankası ATM hizmetlerinde köklü bir değişim başlatmak için güçlerini birleştiriyor. Ayrıca bankalar bu düzenlemeyle işlem sürecini hızlandırmayı ve müşteri memnuniyetini yükseltmeyi amaçlıyor. Yeni uygulamalar ile beraber, kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi bekleniyor. Artık müşteriler, bankaların ayrı ayrı sunduğu hizmetler yerine, tek bir ortak ATM ağı üzerinden işlem yapabilecekler.

takvim.com.tr'de yer alan habere göre; Bankaların ortak aldığı kararlar, müşteri deneyimini zirveye taşımak amacıyla özenle tasarlandı. Bu iş birliği, özellikle ATM hizmetlerinde beklenen kalite ve hızı sağlamayı amaçlıyor. Buna göre, müşteriler bankaların ayrı ayrı sunduğu hizmetler yerine, tek bir ortak ATM ağı üzerinden işlem yapabilecekler.

ATM lerde yeni dönem başladı! 

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Türkiye'nin en büyük yedi kamu bankası, müşteri memnuniyetini artırmak ve bankacılık hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmek amacıyla önemli bir adım attı.

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT, ATM hizmetlerini ortak bir platformda birleştirme kararı aldı. Bu stratejik ortaklık, finansal teknolojilerde önemli bir yenilik getiriyor. Yeni geliştirilen "TAM" platformu, üye bankaların müşterilerine tek bir noktadan kapsamlı bankacılık işlemleri sunma imkanı verecek.

Para çekme, para yatırma ve bakiye sorgulama gibi temel işlemlerin yanı sıra, birçok ek bankacılık hizmeti de platform üzerinden gerçekleştirilebilecek. Bu sayede, müşteriler işlemlerini zaman ve mekan kısıtlaması olmadan hızlı ve kolay bir şekilde yapabilecekler.

ATM AĞI GENİŞLİYOR

TAM platformu şu anda 81 ildeki 5.600 ATM ile hizmet veriyor. Ancak, platformun genişleme planları çerçevesinde üye bankaların ATM'lerinin sisteme dahil edilmesiyle toplamda 19 bin ATM'ye ulaşılması hedefleniyor. Bu genişleme, müşterilere daha geniş bir erişim imkanı sunacak ve ATM kullanımındaki kalite standartlarını artıracak.

Bu ortaklık, ekonomiye orta vadede yaklaşık 500 milyon dolarlık bir katkı sağlamayı öngörüyor. ATM'ler üzerinden yapılan işlemlerin artması, geleneksel şube bankacılığının işlem payını azaltacak ve operasyonel süreçlerin daha etkin yönetilmesine olanak tanıyacağı da belirtildi.

ATM'lere yeni işlem menüsü geliyor! Aman dikkat ATM kartınıza el koyabilir...

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! 

İki şehirde kiralık 31 gayrimenkul! Konut, iş yeri, ATM yeri, kafeterya...

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! 7 banka artık tek ATM'den hizmet verecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön