01 / 05 / 2024

Atölyede çıkan yangın, iki ev ve araçlara sıçradı!

Atölyede çıkan yangın, iki ev ve araçlara sıçradı!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, doğrama atölyesinde çıkan yangın, bitişiğindeki iki ev ile garajdaki traktör ve münibüse sıçradı. Maddi hasara yol açan yangın, yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.




Altınordu ilçesinde, doğrama atölyesinde çıkan, ardından bitişiğindeki iki ev ile garajdaki traktör ve minibüse sıçrayan yangın, maddi hasara neden oldu.


İlçeye bağlı Işıklı Köyü'nde Eyüp Külünk'e ait doğrama atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, Külünk'ün bitişikteki iki evine ve garajda bulunan minibüs ile traktöre sıçradı.


Yangının geç fark edilmesi üzerine müdahale de gecikti. İtfaiye ekipleri, uzun süren çalışmalar sonucu alevleri söndürdü ve soğutma çalışması yaptı.


İş yeri, evleri, minibüs ve traktörü yanan Eyüp Külünk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fındık bahçesinde olması sebebiyle yangını geç fark ettiklerini belirterek, "Maalesef yangını fark ettiğimizde alevler atölyeyi sarmış, iki evime, minibüsüme ve traktörüme sıçramıştı. Yangında hem ekmek teknemi hem evlerimi hem de minibüs ile traktörümü kaybettim. 4 saat içerisinde bütün mal varlığımı kaybettim. Diyecek bir şey bulamıyorum. Şu anda yatacak yerim bile yok. Dışarıda kaldım. Çok üzgünüm" dedi. 


Yangını gören anne ve babasının fenalık geçirdiğini, hastanede tedavi altına alındığını dile getiren Külünk, can kaybı yaşanmamasının tek tesellileri olduğunu belirterek, "Yangında evimizdeki zinet eşyaları ve bir miktar paramız da yandı. Tahmini zararımız 100 bin liranın üzerinde. Geriye hiç bir şeyimiz kalmadı. Artık yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu. 


AA


Geri Dön