21 / 05 / 2024

orduda atölyede çıkan yangın

orduda atölyede çıkan yangın

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, doğrama atölyesinde çıkan yangın, bitişiğindeki iki ev ile garajdaki traktör ve münibüse sıçradı. Maddi hasara yol açan yangın, yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

KOSGEB desteği ile tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapılıyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından aldığı destekle ile açtığı atölyede ürettiği evleri Türkiye'nin çeşitli şehirlerine gönderiyor. Kırıkkaleli girişimci, aldığı destekle birlikte tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapıyor. İşte ayrıntıla

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Barem Ambalaj'dan yatırım hamlesi, kendi hammaddesini ve enerjisini üretecek

İzmir'de 1999 yılında küçük bir atölyede üretime başlayan Barem Ambalaj, 3 fabrikada 800 kişiyle yaptığı üretimi stratejik bir yatırım hamlesiyle büyütmeyi hedefliyor.

Jumbo 75’inci yıla özel ikinci üründe yüzde 75 indirim uyguluyor! İşte 10 Ekim 2022 Jumbo fiyat listesi

İstanbul Çemberlitaş’ta 1947’de küçük bir atölyede estetiği ve fonksiyonelliğiyle sofralara ve mutfaklara ilham yaratan ürünler tasarlayarak hayata değer katan ayrıntılar yaratma amacıyla kurulan Jombu 75’incu kuruluş yılına özel yüzde 75 indirim kampanyası düzenliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 5 bin konutun temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’nin başlattığı "(İlk Evim İlk İşyerim) Projenin 5 bin konutluk ilk etabının temelini 25 Ekim'de atıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. Sosyal Konut projesine başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayandı.

Pakistan Karaçi'de kaçak yapı savaşı!

Pakistan Karaçi'deki kaçak binaların yıkılmasını istemeyen bir grup polisle çatıştı. Çıkan arbede sonucunda polis ve göstericilerden yaralananlar oldu.

Hazine arazisindeki evin yıkımını engellemek için çatıya çıkan aileyi polis ikna etti!

Kayseri Talas'ta hazine arazisi üzerine inşa ettikleri ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis ikna etti.

Online 'Kira Sözleşmesi Atölyesi' 18 Nisan'da yapılacak!

Türkiye’de bir ilke imza atan ve meslek profesyonellerine hukuki eğitimler vermek amacıyla kurulan “Sözleşme Akademisi” koronavirüs sebebiyle online olarak, Doç. Dr. Umut Yeniocak ile beraber atölye düzenledi. Atölyede, en çok sorulan sorular kira sözleşmeleri ve kiralar oldu...

Beton mikseri operatörü, evinde ahşap ev yapıyor!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir firmada beton mikseri operatörü olan Cumhur Günay, evinde kurduğu atölyede ağaç dalları ve köklerinden ahşap ev maketleri üretiyor.

Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı!

Yatırımların hız kesmediği Kahramanmaraş'a yeni bir sosyal tesis daha kazandırılıyor. Kahramanmaraş Kanuni Mahallesine inşa edilecek olan Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı.

FLO, inşaat sektörüne adım atıyor!

1960 yılında Ahmet Ziylan tarafından küçük bir atölyede temelleri atılan FLO Mağazacılık bugün, inşaat sektörüne adım atıyor. İşte yeni şirketin detayları...

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Reşat Çalışkan, Mehmet Tayran Demir, Salih Sağında, Faruk Dindarol ve Mustafa Dindarol ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

QZENS Mobilya en hızlı büyüyen şirketler arasında!

Halil İbrahim ve Yılmaz Doğan’ın 2003 yılında 160 metrekarelik bir atölyede kurduğu “QZENS Mobilya”, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

orduda atölyede çıkan yangın Haberi

orduda atölyede çıkan yangın


Altınordu ilçesinde, doğrama atölyesinde çıkan, ardından bitişiğindeki iki ev ile garajdaki traktör ve minibüse sıçrayan yangın, maddi hasara neden oldu.


İlçeye bağlı Işıklı Köyü'nde Eyüp Külünk'e ait doğrama atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, Külünk'ün bitişikteki iki evine ve garajda bulunan minibüs ile traktöre sıçradı.


Yangının geç fark edilmesi üzerine müdahale de gecikti. İtfaiye ekipleri, uzun süren çalışmalar sonucu alevleri söndürdü ve soğutma çalışması yaptı.


İş yeri, evleri, minibüs ve traktörü yanan Eyüp Külünk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fındık bahçesinde olması sebebiyle yangını geç fark ettiklerini belirterek, "Maalesef yangını fark ettiğimizde alevler atölyeyi sarmış, iki evime, minibüsüme ve traktörüme sıçramıştı. Yangında hem ekmek teknemi hem evlerimi hem de minibüs ile traktörümü kaybettim. 4 saat içerisinde bütün mal varlığımı...