27 / 04 / 2024

Online 'Kira Sözleşmesi Atölyesi' 18 Nisan'da yapılacak!

Online 'Kira Sözleşmesi Atölyesi' 18 Nisan'da yapılacak!

Türkiye’de bir ilke imza atan ve meslek profesyonellerine hukuki eğitimler vermek amacıyla kurulan “Sözleşme Akademisi” koronavirüs sebebiyle online olarak, Doç. Dr. Umut Yeniocak ile beraber atölye düzenledi. Atölyede, en çok sorulan sorular kira sözleşmeleri ve kiralar oldu...



Türkiye’de bir ilke imza atan ve meslek profesyonellerine hukuki eğitimler vermek amacıyla kurulan “Sözleşme Akademisi” koronavirüs döneminde online eğitime başladı. İlki geçen hafta yapılan ve Doç. Dr. Umut Yeniocak tarafından düzenlenen online atölye çalışmasına, Türkiye’nin her yerinden hukuk profesyonelleri ve iş insanları katıldı.

Online Kira Sözleşmesi Atölyesi 18 Nisan da yapılacak!

EN ÇOK SORU KİRALARLA İLGİLİ!

Online eğitimin gördüğü talep sebebiyle atölyelere devam edeceğini ifade eden Yeniocak, pandemi döneminde en çok talep edilen konunun “Kira Sözleşmeleri” olduğunu ve en çok kiralarla ilgili sorular aldığını dile getirdi. 

Online Kira Sözleşmesi Atölyesi 18 Nisan da yapılacak!

Gelen talep üzerine cumartesi günü “Kira Sözleşmesi Atölyesi” gerçekleştireceğine dikkat çeken Umut Yeniocak, eğitimde; mücbir sebep ve uyarlama tartışmalarına, kiracı ve kiraya veren açısından değerlendirmelere ve yargı uygulamalarına değineceğini belirtti. 


Geri Dön