28 / 04 / 2024

ATRAX 2018 Fuarı 1 Şubat'ta başlıyor!

ATRAX 2018 Fuarı 1 Şubat'ta başlıyor!

Bu yıl 6. kez organize edilecek olan Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018, temalı konut projelerde yeni trendleri tanıtmak için hazırlanıyor. 



İnşaat sektöründe artık konsept projeleri ön plana çıkmaya başladı. Golf temalı projelerden, havuz temalı projelere kadar değişen farklı konseptler inşaat sektöründe yeni trend.

 

Köy, doğa, orman konseptleri de her zaman yoğun ilgi gören trendler arasında yer alıyor. Bu oluşumlar içinde bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları ve havuzlar vazgeçilmezler arasında yer alırken gelişen teknoloji ile her geçen gün daha gelişmiş eğlence alanları, projelere giriyor. 
 

Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018'de temalı konut projelerde yeni trendler tanıtılacak.

 

Tırmanma duvarları, tematik park ekipmanları, havuz ve outdoor spor aletleri, çocuk oyun ekipmanları, iç ve dış mekan şişme aktivite alanları, bowling, go-kart, dart, bilardo, paintball, spor alanları ve binlerce ürün ve hizmet gamı ile seçenek sunan fuar, 1-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. 


Geri Dön