27 / 04 / 2024

Audi'den A7 Sportback sevenleri üzen haber! Zam, zam zam... İşte Audi A7 Sportback 24 Kasım fiyat listesi

Audi'den A7 Sportback sevenleri üzen haber! Zam, zam zam... İşte Audi A7 Sportback 24 Kasım fiyat listesi

Audi’nin 1994 yılından bu yana ürettiği sedan modeli A7'nin kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. Fiyatların bu ay da zamlandığı görüldü. İşte, Audi A7'nin 24 Kasım 2022 fiyat listesi…



Audi A7 Sportback, iş ve eğlence için çok yönlü dinamik bir araç olarak ön plana çıkıyor. Audi A7 Sportback, aslında devrim niteliğinde bir tasarım dilinin elçisi ama yine de klasik quattro genlerini taşıyor. İç mekanda Audi A7 Sportback, bagaj hacminden ödün vermeden arka kısımda genişliğe ve yüksek düzeyde konfora odaklanıyor.

Audi A7 Sportback, sportiflik ve zarafetin yansıması niteliğinde. Bu durum klasik quattro mimarisi ile etkileyici bir şekilde vurgulanmış durumda.

Amortisör kontrollü isteğe bağlı süspansiyon sayesinde Audi A7 Sportback, bir spor otomobilin performansını lüks bir sedan kullanmanın inceliğiyle birleştiriyor. Sportif bir sürüş stili için, neredeyse her türlü arazide dinamik, yüksek hassasiyetli kullanım ve üstün yön dengesi için spor diferansiyelli quattro sürüşü farklı bir deneyim sunuyor. 

Audi den A7 Sportback sevenleri üzen haber! Zam, zam zam... İşte Audi A7 Sportback 24 Kasım fiyat listesi

Asistan ile park, Audi A7 Sportback'in direksiyon, hızlanma, frenleme ve motoru durdurma kontrolünü üstleniyor. Park asistanı plus, araçta >>P düğmesine basılı tutulunca devreye giriyor. Park asistan sistemleri, sürücünün tüm park sürecini izlemesini gerektiriyor.

İç mekan, hassas şekilde işlenmiş, yüksek kaliteli malzemeleriyle dikkat çekiyor. Standart panoramik cam tavan, aydınlık ve atmosferik bir ortam yaratıyor. Güneşlik kapatıldığında ideal ışık koruması ve iç mekanın düşük ısınmasını sağlıyor.

Peki Audi A7 Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi A7 Sportback'in teknik özellikleri ve 24 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön