29 / 04 / 2024

Audi'den A7 Sportback'e 154 bin TL zam! Fiyatlarını görenler şoke oluyor! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi'den A7 Sportback'e 154 bin TL zam! Fiyatlarını görenler şoke oluyor! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi’nin 1994 yılında başlayıp bugüne kadar üretimine devam ettiği  sedan modeli A7'nin kasım ayı fiyat listesi belli oldu. Maalesef aracın fiyatları bu ay da zamlandı. İşte, Audi A7'nin 19 Aralık 2022 fiyat listesi...



Audi A7 Sportback, iş ve eğlence için çok yönlü dinamik bir otomobil olmasıyla ön  plana çıkıyor. Audi A7 Sportback, aslında devrim niteliğinde bir tasarım dilinin temsilcisi ama yine de klasik quattro genlerini de bünyesinde barındırıyor. İç mekanda Audi A7 Sportback, bagaj hacminden ödün vermeden arka kısımda genişliğe ve yüksek düzeyde konfora dikkat çekiyor.

Audi A7 Sportback, sportiflik ve zarafetin yansıması gibi. Bu durum klasik quattro mimarisi ile etkileyici bir şekilde vurgulanmış vaziyette. Amortisör kontrollü isteğe bağlı süspansiyon sayesinde Audi A7 Sportback, bir spor otomobilin performansını lüks bir sedan kullanmanın inceliğiyle buluşturuyor. 

Asistan ile park, Audi A7 Sportback'in direksiyon, hızlanma, frenleme ve motoru durdurma kontrolünü otomatik olarak yapıyor. Park asistanı plus, araçta >>P düğmesine basılı tutulunca çalışmaya başlıyor. Park asistan sistemleri, sürücünün tüm park sürecine dahil olmadan sadece izlemesini sağlıyor.

İç mekan, hassas şekilde işlenmiş, yüksek kaliteli malzemeleriyle beğeni topluyor. Standart panoramik cam tavan, aydınlık ve atmosferik bir ortam oluşturuyor. Güneşlik kapatıldığında ideal ışık koruması ve iç mekanın düşük ısınmasını karşılıyor.

Peki Audi A7 Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi A7 Sportback'in teknik özellikleri ve 19 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön