27 / 04 / 2024

Aura Residence'ta 5 günde 15 konut satıldı! 139 bin liraya!

Aura Residence'ta 5 günde 15 konut satıldı! 139 bin liraya!

Kartalın en merkezi lokasyonunda inşa ettiği prestijli ev ve ev-ofis projesi AURA Residenceta geçtiğimiz hafta, İşte Ev, İşte Üçü Bir Arada Fırsat isimli çok cazip bir kampanya düzenleyen Propa İnşaat, 5 günde 15 daire satışı gerçekleştirdi



Yüzde 12 indirim, sıfır peşinat ve 60 ay sıfır faizle ev-ofis fırsatı sunan kampanyada son 4 güne girildi. Merkezi konumu ve eksiksiz sosyal donatıları ile fark yaratan AURAda, peşinat 36 bin 700 TLden, taksitler ise 1.427 TLden başlıyor. Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek projede kalan sınırlı sayıdaki konutlar için acele etmek gerekiyor.

İki blokta toplam 195 konuttan oluşan AURA Residence, tüm daireleri ev-ofis olarak da kullanılabilen İstanbul'un tam donanımlı rezidans projelerinden biri. Propa İnşaat, yüzde 70i satılan projede, geriye kalan sınırlı sayıda ev-ofis için uyguladığı cazip kampanyayı 4 gün içinde bitiriyor.

Üçü bir arada fırsat sunan bu kampanyada; yüzde 12 indirimin yanı sıra yüzde 30 peşinat 3 ay öteleniyor yani sıfır peşinat imknı tanınıyor ve 60 aya kadar sıfır faizli kredi uygulanıyor. Kampanya kapsamında; 48 metrekare stüdyo daireler 139 bin ila 152 bin TL, 61 metrekare 1+1 daireler 189 bin ila 212 bin TL arasında. 70 metrekare 1+1 daireler ise 234 bin TL.

Avrupanın en büyük Adliye Sarayına 600 metre ve Kadıköy-Kartal metro durağına birkaç dakikalık yürüme mesafesinde olan AURA, Sabiha Gökçen Havalimanına ise 15 dakika mesafede. Proje, Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada ve TEM bağlantı noktasında konumlanıyor. Çevresi AVMler ve hastanelerle donatılmış durumda. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu güçlü konumu ve Adliye, metro,  Marmaray  gibi prim yaratan özellikleri ile AURAda ev-ofislerin alırken kazandıran önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

AURA Deluxe Residenceta tüm daireler güney cepheli ve 3. kattan itibaren muhteşem bir adalar ve deniz manzarasına bakıyor. 7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor.

0216 671 19 21

www.propaaura.com

 

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön