06 / 05 / 2024

Aura Residence'ta indirimli fiyatlarda son 3 gün! 282 bin TL'ye 2+1!

Aura Residence'ta indirimli fiyatlarda son 3 gün! 282 bin TL'ye 2+1!

Kartal"ın en değerli yerinde yükselen AURA Residence projesinde, bir süredir uygulanan indirimli fiyatlar üzerinden 60 ay sıfır faizle ya da yüzde 1 peşinatla residence sahibi olma fırsatı için  3 gün kaldı



Anadolu yakasının yeni gözdelerinden Kartal"ın en değerli yerinde yükselen AURA Residence projesinde, bir süredir uygulanan indirimli fiyatlar üzerinden 60 ay sıfır faizle ya da yüzde 1 peşinatla residence sahibi olma fırsatı için geriye sadece 3 gün kaldı. Proje aşamasından bu yana çok yoğun ilgi gören ve son ödeme kampanyası ile kısa sürede yüzde 50"si satılan AURA"da, fiyatlar 18 Ekim itibariyle artacak. E-5"e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde ve TEM bağlantı noktasında konumlanan, çevresi AVM"ler ve hastaneler ile donatılmış, aynı zamanda home office imkanı da sunan bu ultra lüks residence projesinin inşaatının da yarısı tamamlandı.

İki görkemli residence bloğunda toplam 195 daireden oluşan AURA"da her iki bloğun da betonarme inşaatı ve duvarları bitmiş durumda. İnşaat programının önünde giden Propa İnşaat, AURA"yı 2011 sonunda teslim etmeyi planlıyor.

1+1 dairelerin 160 bin TL, 2+1"lerin ise 282 bin TL"den başladığı AURA"da bir hafta daha uygulanacak olan özel ödeme planlarının ayrıntıları ise şöyle: Yüzde 1 peşinat yatıranlar 24 ay sıfır faizli ödeme planından yararlanabiliyor. Yüzde 30 peşinata 36 ay, yüzde 40 peşinata 48 ay, yüzde 50 peşinata ise tam 60 ay sıfır faizli ödeme planı uygulanıyor. Bu sayede faiz maliyetleri hiçbir şekilde tüketicilere yansımıyor, ev almak bir o kadar daha kolaylaşıyor.

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, ev sahiplerinin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek olan AURA"nın hem Avrupa"nın en büyük Adliye Sarayı"na sadece 600 metre mesafede olması hem de dairelerin home office olarak da kullanılabilmesi sebebiyle yatırım ve prim potansiyeli yüksek bir proje olduğunu da vurguladı.

AURA, merkezi konumunun yanı sıra tümü güney cepheli ve adalar manzaralı lüks daireleri, residence hizmetleri ve üstün sosyal donatıları ile konforlu ve seçkin bir yaşamın kapılarını aralıyor. 7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Üstelik daire sahiplerinden tüm bu hizmetler için hiçbir ek bedel alınmayacak, tamamen ücretsiz kullanıma sunulacak.

0216 671 19 21  

www.propaaura.com

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Aura'da 60 ay sıfır faiz kampanyasında son 3 gün

Anadolu yakasının yeni gelşişim bölgelerinden Kartal'da yükselen AURA Residence projesinde, uygulanan indirimli fiyatlar üzerinden 60 ay sıfır faizle ya da yüzde 1 peşinatla rezidans kampanyasında son 3 güne girildi. Yüzde 50'si satılan AURA'da, fiyatlar 18 Ekim itibariyle artacak.

TESLİMLER 2011 SONUNDA
İki blokta 195 daireden oluşan AURA'da teslimlerin 2011 sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. 1+1 dairelerin 160 bin TL, 2+1'lerin ise 282 bin TL'den başladığı AURA'da bir hafta daha uygulanacak olan özel ödeme planlarının ayrıntıları şöyle: Yüzde 1 peşinat yatıranlar 24 ay sıfır faizli ödeme planından yararlanabiliyor. Yüzde 30 peşinata 36 ay, yüzde 40 peşinata 48 ay, yüzde 50 peşinata ise tam 60 ay sıfır faizli ödeme planı uygulanıyor. Bu sayede faiz maliyetleri hiçbir şekilde tüketicilere yansımıyor, ev almak bir o kadar daha kolaylaştırıyor.


Geri Dön