03 / 05 / 2024

Automall'da 150 bin dolara!

Automall'da 150 bin dolara!

Automall'da ofis fiyatları 150 bin dolardan başlıyor...



Automall'da 379 adet oto galeri, 19 adet 3 bin 855 metrekare büyüklüğünde servis alanı, restaurant, cafe, ve fastfood alanları, çarşı dükkanları, Noter, Trafik Müşavirliği, sigorta v.b. işler için ofisler, müzayede alanı bulunuyor.

Hürriyet Pazarlama'nın hayata geçirdiği Automall projesi Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olma özelliğine sahip. Automall'da galeriler 250 bin dolar ila 450 bin dolara, servis dükkanları 180 bin dolar ila 410 bin dolara, ofisler 150 bin dolar ila 160 bin dolara satılıyor. Automall'da 48 aya kadar sıfır faizle ödeme seçeneği sunuluyor.

Toplam 46 bin metrekarelik arsaya kurulan Automall ve Mallcity Residence projesinin inşaat alanı 83 bin metrekare. İnşaat Temmuz 2007'de başladı. Projenin sosyal donatıları arasında alışverişe gelenlerin otomobillerini park edebilecekleri otoparkından, otomobil alışverişinin yapılacağı galerilerine, peyzajla zenginleştirilmiş yaya yollarına, her türlü servis ve yedek parçanın sağlanabileceği servis alanlarına, 477 metrekare restoran, 180 metrekare cafe, 6 adet 60 metrekarelik fast food alanı ile food court bulunuyor.

TEM Otoyolu üzerinde yer alan Automall Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre mesafede.Automall, araç alırken yaptırılması gereken tüm işlemlerin tek bir adreste çözülmesini sağlayacak. Satılan araçların ekspertiz değerleri hakkında alıcı bilgi alınıp; devir, noter ve ruhsat işlemlerinin hepsi Automall çatısı altında yaptırılabilecek. Araç alım satımında tüketicilere, galerilere ve yetkili satıcılara ihtiyaca göre farklı kredi imkanlarının sunulduğu banka şubelerinin de yerlerini almaya başladığı Automall'da satın alınan araçlarla ilgili her türlü sigorta işlemleri de yine Automall bünyesindeki sigorta şirketleri tarafından gerçekleştirilecek.
www.hurriyetpazarlama.com.tr
0216 339 97 57

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön