02 / 05 / 2024

Autopia, Uluslararası Gayrimenkul ödülü aldı!

Autopia, Uluslararası Gayrimenkul ödülü aldı!

AUTOPIA, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında düzenlenen, Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010 yarışmasında ödül aldı



Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat ortaklığı ile yapımı devam eden Avrupa´nın en büyük, Türkiye´nin ilk otomobil alışveriş merkezi projesi  olan AUTOPIA, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) kapsamında düzenlenen, Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010 (Europe and Africa Property Awards 2010) yarışmasında Türkiye´nin 2010 yılındaki Mimari Projesi kategorisinde birincilik ödülü ile onurlandırıldı.

Gala ve ödül töreni, İngiltere´nin Başkenti Londra´da  24 Eylül Cuma günü  gerçekleştirilecek.

----

Londra´dan ödülle dönecek

Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Autopia, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında düzenlenen yarışmada, Türkiye´nin mimari 2010 ödülünü kazandı. Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010 yarışmasında Türkiye´nin birincilik ödülünü alan Autopia, 24 Eylül Cuma günü Londra´daki tören ile ödülüne kavuşacak.
 
Pek çok metrekare seçeneği ile farklı mağaza seçenekleri sunan Autopia, 2012 başında hizmete girecek. Otomobil yedek parçasından aksesuar ve tuning mağazalarına, motosikletten deniz araçlarına kadar pek çok araçla ilgili her türlü aksamın bulunacağı Autopia´da eğlence ve alışveriş merkezleri de yer alacak.
Autopia´nın derece yaptığı yarışmanın jürisinde ise Google UK Emlak Pazarları Endüstri Başkanı Ben Wood, Emlak Profesyonelleri Ulusal Federasyonu Grup Başkanı Peter Bolton King, FIABCI Başkanı Christopher Hall, Emlak Acenteleri Birliği Uluslarası Konsorsiyumu (ICREA)´dan Thijs Stoffer, Avustralya Mimarlar Enstitüsü Başkanı Fiona Nixon, Belçika FIABCI Başkanı Hendrik Nelde, International Homes Luxury Collection Dergisi Baş Editörü Helen Shield ve Alman Emlak Birliği CEO´su Sven Johns gibi isimler de bulunuyor.
 
Autopia projesi önümüzdeki günlerde `Dünyanın En İyisi´ni bulmak için, Avrupa ve Afrika Emlak Ödülleri´nde en yüksek puanları almış olan projeler ile birlikte, Asya Pasifik, İngiltere, Amerika ve Orta Doğu´dan gelecek diğer projelerle yarışacak.
Emlakkulisi


Geri Dön