28 / 04 / 2024

Autopia'dan Totem Yarışması'na davet!

Autopia'dan Totem Yarışması'na davet!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında Türkiye'nin ve Avrupa'nın 2010 yılındaki En İyi Mimari Projesi seçilen Autopia şimdi de tasarım yeteneğine güvenen herkesi düzenlediği ödüllü Totem Yarışması'na katılmaya davet ediyor



Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında Türkiye'nin ve Avrupa'nın 2010 yılındaki En İyi Mimari Projesi seçilen Autopia şimdi de tasarım yeteneğine güvenen herkesi düzenlediği ödüllü Totem Yanşması'na katılmaya davet ediyor. İstanbul Beylikdüzü'nde, Gültaş ve Keleşoğlu İnşaat tarafından 47 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen, otomobil dünyasına ait her şeyin bulunabileceği Autopia, 365 gün otomobil tutkunlarını ağırlayacak. Bir alışveriş merkezi olmanın ötesinde, sımrsız hayal gücünün gerçekle buluştuğu Autopia, üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan öğrencileri ve tasarım konusunda yeteneğine güvenen herkesi düzenlediği Totem Yarışması çatısı altında bir araya getiriyor.

Başvuru 5 Mart'a kadar
Düzenlenen Totem Yarışması kapsamında yarışmaya katılan adayların tek yapması gereken 5 Mart 2011'e kadar Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi Autopia'yı en iyi yansıtan, en iyi şekilde temsil edeceğine inandıkları tasarımlarıyla yarışmaya katılmak. Bunun için, tasarladıkları totem projelerini www.dikkattotemyarismasivar.com adresinden ulaşabilecekleri şartname çerçevesinde başvuru formuyla birlikte konusunda uzman seçici kurula göndermeleri gerekiyor.

Yıl sonunda açılacak
17 Nisan 2011'de jüri üyeleri tarafından seçilen projenin sahibi 5 bin dolar tutarında ödül kazanacak. Autopia tarafından hayata geçirilecek olan proje, merkezdeki yerini alacak. Pek çok metrekare alternatifi ve farklı mağaza seçenekleri ile özel çözümler sunan Autopia, 2011 sonunda hizmete girecek. Autopia'da otomobille ilgili her şeyin yanı sıra sadece motosiklet, deniz araçları, bisiklet, akülü araçlar ve maket uçak meraklıları için de mağazalar yer alacak.

Posta/Posta Emlak

0 212 853 33 13

http://www.autopia.com.tr/tr/iletisim.asp


Geri Dön