04 / 05 / 2024

Av. Tolunay Toybukoğlu ne zaman doğru? Nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı?

Av. Tolunay Toybukoğlu ne zaman doğru? Nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Tolunay Toybukoğlu hangi üniversitede okudu? Nerelerde görev aldı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Av. Tolunay Toybukoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Peki, Av. Tolunay Toybukoğlu ne zaman avukatlığa başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Ne zamandır Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Türk iş insanı Tolunay Toybukoğlu ile ilgili diğer merak edilen her şey...

AVUKATLIĞA BAŞLADI

Av. Tolunay Toybukoğlu, 1997 – 1998 yılları arasında avukatlık stajını yaptı ve 1998 yılında avukatlık mesleğine ilk adımını attı.

HANGİ ALANLARDA ÇALIŞTI?

Av. Tolunay Toybukoğlu, 2008 yılı ocak ayından bu yana, yani tam olarak 15 yıl 6 aydır Yamanyılmaz & Toybukoğlu Hukuk Bürosu’nda kurucu avukat olarak görev alıyor.

Av. Tolunay Toybukoğlu ne zaman doğru? Nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı?

Av. Tolunay Toybukoğlu, halen serbest avukatlık ve hukuki danışmanlık alanlarında çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanı sıra, Av. Tolunay Toybukoğlu, Çukurova Genç İş Adamları Derneği ile beraber Adana Tenis ve Dağ Sporları derneklerinin üye olarak görev alıyor.

Aynı zamanda, 2018 yılı ocak ayından bugüne kadar, yani tam olarak 5 yıl 6 aydır Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda çalışmalarına başarı ile devam eden Av. Tolunay Toybukoğlu, Almanca biliyor.

Av. Tolunay Toybukoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?


Geri Dön