28 / 04 / 2024

Avcılar Belediyesi'nden Özgecan Aslan Parkı yanıtı!

Avcılar Belediyesi'nden Özgecan Aslan Parkı yanıtı!

www.avcilar.bel.tr internet sayfasına ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın twitter adresine mesaj atan Isder-Ispartakule Derneği Avcılar Belediyesi'nden olumlu yanıt aldı. İşte Avcılar Belediyesi'nden Özgecan Aslan parkı yanıtı...




İlk parklarının adının Özgecan Aslan Parkı olmasını isteyen Ispartakuleliler bunun için bir kampanya başlatmıştı. Isder-Ispartakule Derneği ve Grubu başlattığı kampanya ile seslerini Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'a duyurdu. 


www.avcilar.bel.tr internet sayfasına ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın twitter adresine mesaj atan Isder-Ispartakule Derneği Avcılar Belediyesi'nden olumlu yanıt aldı.



İşte Avcılar Belediyesi'nin yanıtı;


Sayın ÖZCAN ÖZDEMİR, 

Duyarlılığınızdan dolayı öncelikle teşekkür eder, tarafımıza bildirmiş olduğunuz istek/şikayet formunu Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne gönderdiğimizi bildirir, İlgili birimden gelen cevap yazısını tarafınıza sunarız.

İlçemiz Ispartakule mahallesinde daha önce beton santrali olarak kullanılan ve Özgecan Aslan parkı olarak düzenlenmesini talep ettiğiniz alana ilişkin Belediyemizce park yapımı gerçekleştirilmesi halinde teklifiniz değerlendirmeye alınacaktır.

Bilgilerinize rica ederiz. 


AVCILAR BELEDİYESİ,

HALKLA İLİŞKİLER



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön