29 / 04 / 2024

Avcılar Next'te ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Avcılar Next'te ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Firma: Avcılar İnşaat

Proje: Avcılar Next

İzmir’i “yeni nesil yatırım” konsepti ile tanıştırmayı planlayan Avcılar Next projesinde ön talep dönemi başladı. Projeden 5 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.



Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen  Avcılar Next  projesinde ön talep dönemi başladı. Proje İzmir'in Bornova şehrinde inşa ediliyor.

Teknik servis ve dekorasyon desteğininin sunulduğu Avcılar Next projesinde kira ve aidat garantisi veriliyor. Projede istenilmesi durumunda full eşyalı daireleri de taşınılabiliyor.

Avcılar Next te ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Forum Bornova kavşağında yükselen Avcılar Next projesi çevre yoluna 1 dakika, Küçük Park'a 6 dakika, Bornova Metro'ya 5 dakika, Yaşar Üniversitesi'ne 4 dakika ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Bornova Avcılar Next’de bir daire sahibi olan bin metrekare sosyal alana da sahip oluyor. Proje restoranlar, konut alanları, mağazalar ve kafelerden oluşuyor.

Avcılar Next te ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Avcılar Next projesinin sosyal donatı alanları arasında çarşı, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, jakuzi odası, yüzme havuzu, cep sineması, eğlence salonu, kütüphanesi, pilates ve kick boks alanları bulunuyor.

Avcılar Next te ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Avcılar Next Satış Ofisi:
Adres: Forum Bornova Kavşağı, Avcılar Effect Residence Bornova İzmir
Telefon: 0232 344 28 24
Web: https://avcilarnext.com/?gclid=EAIaIQobChMIobXAnt3v6gIVGODtCh0jwwukEAAYASAAEgIDNfD_BwE

 


projeye sor



Geri Dön