02 / 05 / 2024

Avlu Kurtköy ne zaman bitecek?

Avlu Kurtköy ne zaman bitecek?

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: Avlu Kurtköy

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Avlu Kurtköy ne zaman bitecek sorusuna yanıt olarak Aralık 2016 deniliyor. İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanına sahip...



45 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen  Avlu Kurtköy  ne zaman bitecek sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede satış süreci Eylül 2014'te başlayacak. 


Wroof projesinin paralel sokağında inşa edilen Kurtköy Avlu projesi,  138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten meydana geliyor. Projenin tasarımında  Mimar Aykut Akın'ın imzası yer alıyor. 


İnşaat alanı 17 bin metrekare olarak belirlenen Avlu Kurtköy ne zaman bitecek sorusuna cevap olarak 2 yıl sonra deniliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de yükseliyor.


Konutların ön talep sürecine başlanan Pendik Avlu Kurtköy projesi, toplam 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçiriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortak projesi olarak hayata geçirilen Avlu Kurtköy ne zaman bitecek sorusuna 2016 yılının Aralık ayı cevabı veriliyor. Proje, 7 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Avlu Kurtköy iletişim bilgisi

Telefon: 444 5 374

Web Adresi: http://www.erguvaninsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön