06 / 05 / 2024

Avni Aker tadilatta, Trabzonspor TT Arena'da!

Avni Aker tadilatta, Trabzonspor TT Arena'da!

Avni Aker'deki bakım nedeniyle Benfica karşısına atürk Olimpiyat Stadı'nda çıkan Trabzon, Athletic Bilbao ile oynanacak UEFA maçı için ise Türk Telekom Arena'yı seçti. G.Saraylı yetkililerden de 'Olur' yanıtı geldi



OLİMPİYAT SIKTI

UEFA şžampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında Benfica'ya takılan ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor, stat krizine bir çözüm bulmaya çalışıyor. Trabzon'da yapılan Avrupa Gençlik Olimpiyatları nedeniyle Hüseyin Avni Aker'in zeminin bozulması ve şu anda bakımda olması nedeniyle Benfica karşısına İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çıkmak zorunda kalan Bordo-Mavililer, Athletic Bilbao karşılaşması için yeni arayışlara girdi.

HASAN YENER DOĞRULADI

Avni Aker'in 25 Ağustos'taki İspanyol kulübüyle oynanacak maça yetişmeme olasılığının devam etmesinin yanı sıra Olimpiyat Stadı'ndan hem taraftar hem de ambians bakımından memnun kalmayan Bordo-Mavili yönetciler, rotayı Galatasaray'ın maçlarını oynadığı Türk Telekom Arena'ya çevirdi. TT Arena'yı hem ulaşımın daha rahat olması hem de rakibin daha kolay baskı altına alınabileceği için tercih eden yetkililer, San-Kırmızılı yöneticilerle bir ön görüşme yaptı. Konu hakkında açıklamalar yapan kulüp genel sekreteri Hasan Yener ise 'G.Saray kulübü yetkilileri bize oldukça sıcak ve olumlu yaklaştılar. Onlardan onayı aldık' dedi.
Habertürk


Geri Dön