15 / 05 / 2024

Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'na 50 bin kişi bekleniyor

Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'na 50 bin kişi bekleniyor

16-20 şžubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenlenecek fuarda, gayrimenkul şirketleri gündeme damgasını vuran en son projelerini tanıtacak



Emlak sektörünün devleri Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı"nda buluşuyor. 16-20 şžubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenlenecek fuarda, gayrimenkul şirketleri gündeme damgasını vuran en son projelerini tanıtacak.
Yapı ve emlak sektörünün liderleri, geleceğin yaşam alanlarını, üst düzey konut ve iş merkezi projelerini 16-20 şžubat 2011 tarihleri arasında CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nda görücüye çıkarıyor. CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık Aşž. tarafından düzenlenen ve TOKİ, Emlak Konut GYO, Türkiye Müteahhitler Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği tarafından desteklenen CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı"nda 400"ün üzerinde proje görücüye çıkacak. Özyurtlar İnşaat, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil İnşaat, TOKİ, Artaş, Yeşilyurt ve Cihan İnşaat gibi Türkiye"nin önde gelen gayrimenkul firmalarının katılacağı fuarda, Leopardus “ Ataşehir, Avrupa Konutları, Elit Parla Palace, Parklife-Kurtköy, Formula Country -Akfırat, Still İstanbul, Still İstanbul Comfort gibi pek çok yeni proje yer alacak.

FUARA ÖZEL İNDİRİMLİ EV İMKANI
A+ ve B+ grubu tüketici grubunun yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer alacağı Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı"nda firmaların kampanyaları da dikkat çekiyor. İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgesi Kurtköy'de hayata geçen Elit Perla Palas konut projesi Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'na özel yüzde 5 indirim veya vade farksız 30 ay taksit imkanı sunacak. Bu fırsat sadece fuar süresince geçerli olacak ve Elit Perla Palas standını ziyaret edecek katılımcılara özel olarak uygulanacak. Rezidans-otel konseptlerini bir araya getiren ve Türkiye'de ilk defa kurumsal kiralama sistemini başlatmayı hedefleyen Elit Perla Palas, Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarına"na özel satış fiyatlarıyla dikkat çekecek.

50 BİN ZİYARETçİ BEKLENİYOR
Başta ABD ve AB ülkeleri olmak üzere, Türki Cumhuriyetleri, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İran, Irak, İsrail ve Suriye gibi pek çok ülkeden katılımcının yer alacağı fuar, sektörün yeni bir vizyon kazanmasında etkin rol alacak. Fuar platformunda yabancı yatırımcıların yerli firmalarla etkileşim sağlaması, proje bazında ve ticari alanda yeni işbirliklerinin yapılması hedefleniyor. A+ ve B+ grubu tüketici grubunun yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer alacağı fuarı 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarın ziyaretçi profili arasında yerli ve yabancı yatırımcı kuruluşlar, üst düzey gelir grubuna dahil tüketiciler, karar verme düzeyindeki yöneticiler, emlak şirketleri, kooperatifler, gayrimenkul yatırım uzmanları, aracılık hizmet kuruluşları, bankalar, finans ve kredi kuruluşları yetkilileri, sigorta şirketleri ve yetkilileri, yurtdışı gayrimenkul birlikleri ve acenteleri, yatırım ortaklığı arayan yabancı şirketler ye alıyor.

DEPREM GERçEÄžİ AVRASYA EMLAK"TA TARTIşžILACAK
Avrasya Emlak Fuarı emlak sektöründeki sorunlara da düzenleyeceği seminerlerle çözüm getirmeyi hedefliyor. Türkiye Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO ile beraber düzenlenecek seminerlerde Türk emlak sektörüne yönelik tüm konular ele alınacak. Fuarla eş zamanlı düzenlenecek seminerlerde Doğal Afet Sigorta Kurumu (DASK) Koordinatörü İsmet Güngör ve TOBAşž  Ankara  Toplu Konut Büyükşehir Belediyesi İnşaat Emlak ve Mimarlık ve Proje A.şž. Genel Müdürü Ferhat Ertürk œKentsel Dönüşüm Projeleri ve Türkiye'de Deprem konulu seminerde konuşmacı olurken, PricewaterhouseCoopers"tan Ersun Bayraktaroğlu da œGayrimenkul Yatırımcısı Gözüyle İstanbul konulu bir seminer verecek.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

2011'in projeleri Avrasya Emlak Fuarı'nda görücüye çıkacak

Emlak sektörünün devleri 16-20 şžubat'ta Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nda buluşuyor. CNR Expo İstanbul'da ki fuarda şirketler son projelerini tanıtacak.

Yapı ve emlak sektörünün liderleri, geleceğin yaşam alanlarını, üst düzey konut ve iş merkezi projelerini 16-20 şžubat'ta CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nda görücüye çıkarıyor. CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık Aşž. tarafından düzenlenen ve TOKİ, Emlak Konut GYO, Türkiye Müteahhitler Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği tarafından desteklenen CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nda 400'ün üzerinde proje görücüye çıkacak.

Özyurtlar İnşaat, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil İnşaat, TOKİ, Artaş, Yeşilyurt ve Cihan İnşaat gibi Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firmalarının katılacağı fuarda, Leopardus “ Ataşehir, Avrupa Konutları, Elit Parla Palace, Parklife-Kurtköy, Formula Country -Akfırat, Still İstanbul, Still İstanbul Comfort gibi pek çok yeni proje yer alacak. Başta ABD ve AB ülkeleri olmak üzere, Türki Cumhuriyetleri, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İran, Irak, İsrail ve Suriye gibi pek çok ülkeden katılımcının yer alacağı fuarı 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Deprem ve Kentsel Dönüşüm tartışılacak
Düzenlenecek seminerlerle emlak sektörünün sorunlarının tartışılmasına da aracılık edecek Avrasya Emlak Fuarı'nda 'Kentsel Dönüşüm ve Türkiye' , çevre Dostu Binalar', Gayrimenkul Yatırımcısı Gözüyle Türkiye', Türkiye Emlak dünyasında Hukuk,i Düzenlemeler ve 'Mortgage/Konut Finansmanı' başlıkları ele alınacak.

Sabah Emlak


Geri Dön