07 / 05 / 2024

Avro Bölgesi'nde işsizlik Nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi!

Avro Bölgesi'nde işsizlik Nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi!

​​​​​​​Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre,  Avro Bölgesi'nde işsizlik, nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi...



Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 6,1 oldu

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avro Bölgesi'nin 2023 yılının mayıs ayına ilişkin merakla beklenen enflasyon öncü verilerini peş peşe yayımladı.

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde Nisan ayında yüzde 7 olan yıllık enflasyon, mayısta da yüzde 6,1 seviyelerinde belirlendi.

Avro Bölgesi nde işsizlik Nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika rakamlarına göre, Avro Bölgesi'nde TÜFE, Mayıs ayında bir önceki aya göre değişmedi.

Verilen detaylara göre, piyasa beklentileri, Mayıs ayında Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyonun yüzde 7, aylık enflasyonun yüzde 0,6 olması şeklindeydi. Söz konusu veriler, piyasa beklentilerinin de altında gerçekleşti.

Yine verilen detaylara göre, enflasyonun ana bileşenlerine bakıldığında, en yüksek yıllık enflasyon yüzde 12,5 ile gıda, alkol ve tütün ürünlerinde gerçekleşti. Verilen detaylara göre, gıdayı, yüzde 5,8 ile enerji dışı sanayi ürünleri ve yüzde 5 ile hizmetler takip ederken, enerji ürünleri de yüzde 1,7 geriledi.

Vize başvurusu nasıl yapılır? Vize başvurusu ne kadar sürede sonuçlanır? 

İzmir'de tam 5 kat  imarlı arsa fırsatı! Ticaret ve konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular sona erdi! Kampanyaya 269 bin başvuru yapıldı!


Geri Dön